Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Grupė „Arbata“ švęs jau septintą gimtadienį

Charakteringa, linksmais koncertais pasižyminti grupė „Arbata“ šmaikštaudami save pristato kaip Lietuvių liaudies šokių ir dainų ansamblį.
Foto naujienai: Grupė „Arbata“ švęs jau septintą gimtadienį
Nuotrauka iš grupės archyvo / zmones24.lt
Charakteringa, linksmais koncertais pasižyminti grupė „Arbata“ šmaikštaudami save pristato kaip Lietuvių liaudies šokių ir dainų ansamblį. Ši linksma kompanija birželio mėnesį švęs jau 7-ąjį savo gimtadienį.

1996 m. Susikūrė grupė „Princesė Diana“. Nuo to laiko grupėje pasikeitė daug žmonių, kurie keitė ir tobulino šios grupės įvaizdį ir muziką. Dėl to ši grupė nėra tradicinė ir nuspėjama, kuri turėtų tam tikrą tikslią kryptį. 2001 metais birželio mėnesį grupė pasivadino „Arbata“ ir nors nuo to laiko pasikeitė dalis muzikantų, pagrindiniai išliko tie patys.

„Savo dainomis nesiekiame atrasti kažką naujo, kažkam kažką įrodyti, tiesiog stengiamės gyvenimą, šią akimirką, padarytų šviesesnį. Manome, kad nėra absoliučios, visiems vienos, bendros taisyklės, kuri nusakytų, kuri muzika yra tikra, kuri ne. Dėl to, kuriam tai, kas tuo metu yra širdyje, kas padėtų šią akimirką būti laimingu. Nesvarbu ar ši muzika skambėtų liūdnai, ar linksmai. Viskas priklauso nuo to, kas vyksta tuo metu aplink... ir viduje...“ – taip savo kūrybą pristatinėjo grupės nariai.

7-asis gimtadienis bus ypač linksmas. Scenoje šėls ir jubiliatus sveikins gerai žinomi ir daugelio klausytojų pamėgti – Domantas Razauskas su grupe, „IR“, „Skyders“. Koncertą vainikuos pačių šventinio vakaro kaltininkų pasirodymas. Tokios sudėties grupė pasirodys paskutinį kartą. Siurprizai ir malonūs netikėtumai neišvengiami.

Gimtadienis tradiciškai vyks Vilniaus klube „Artistai“ (Šv. Kazimiero g. 3), birželio 7-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas