Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Stumbrienė: linkėjimai iš Turkijos

Kelintą kartą su šeima verslininkė ilsėjosi Turkijoje, Ingai Stumbrienei (25) jau sunku suskaičiuoti. „Gali būti, kad tai jau dešimta kelionė į šią šalį.“
Foto naujienai: Inga Stumbrienė: linkėjimai iš Turkijos
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt

Kelintą kartą su šeima verslininkė ilsėjosi Turkijoje, Ingai Stumbrienei (25) jau sunku suskaičiuoti. „Gali būti, kad tai jau dešimta kelionė į šią šalį. Turkija - arčiausias kurortas, dukrytė dar maža, tad stengiamės, jog skrydis mūsų neišvargintų. Aišku, aš labai norėčiau į Maldyvus ar Seišelius, bet palauksiu, kol Estela (3) paaugs. Kol kas mūsų planus koreguoja dukrelė, tačiau kitais metais galvojame leistis ir į tolimesnę kelionę", - sako Inga.

Kiekvieną kartą I. Stumbrienės šeima apsistoja vis kitame viešbutyje. „Šį kartą lankėmės Sidės miestelyje, buvome labai sužavėti antikine architektūra, nuostabia gamta. Atostogos buvo labai šiltos, ramios, didžiąją laiko dalį praleidome viešbutyje, nes teritorija didelė, buvo ką veikti. Beje, ypač džiaugėmės, kad ten įrengtas vandens atrakcionų parkas - tikras džiaugsmas dukrytei. Sau beveik nieko nepirkau, tačiau Estelai daug visko padovanojome: ir drabužėlių, ir gražų paspirtuką", - įspūdžiais dalijasi Inga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas