Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kevinas Saundersonas: 22 metai patirties ir per 6 mln. parduotų įrašų

Apie Keviną Saundersoną kuriami filmai. Tai didysis „techno“ mokytojas, nuolatos kuriantis ir grojantis kiekvieną savaitgalį visame pasaulyje.
Foto naujienai: Kevinas Saundersonas: 22 metai patirties ir per 6 mln. parduotų įrašų
„Gravity“ nuotr. / zmones24.lt

Apie Keviną Saundersoną kuriami filmai. Tai didysis techno mokytojas, nuolatos kuriantis ir grojantis kiekvieną savaitgalį visame pasaulyje. Nuo Ibizos iki Melburno. Jeigu suskaičiuosi visus kūrinius, remiksus, kuriuos mažiausiai po dešimt pseudonimų sukūrė šis amerikietis, jų bus koks 1000. Išties iškalbinga.


Šį šeštadienį klube „Gravity“ portalo BalticDjSpace.com pristatomoje renginių serijoje „Blue Sessions“ pasirodys vienas iš techno muzikos pradininkų - Kevinas Saundersonas. Daug metų lauktas legendinis prodiuseris ir didžėjas iš Detroito į Lietuvą atvyksta pirmąjį kartą. Prieš ir po svečio pasirodys „kiečiausius“ techno kūrėjus Jeffą Millsą ir Carlą Craigą jau „apšildę“ komandos „Techstylism“ didžėjai Pagalvė, Daimonas ir Hallucinas.


Techno muzikos mokytojas


Anksčiau dėl Kevino remiksų eilėje stovėjo tų laikų megažvaigždės: „Lighthouse Family“, Neneh Cherry, Paula Abdul, Samantha Fox, Jimmy Somerville, „Yello“, „New Order“, „Pet Shop Boys“ ir kiti. Po dvidešimties metų jo remiksų prašo šių dienų rave scenos dievukai: Richie Hawtinas, „Simian Mobile Disco“, „Hercules & Love Affair“, Claude‘as VonStroke‘as, Marco Carola, Ian Pooley, Funk D'Void.


Maža to, Kevinas 1988-aisiais įkūrė vieną pirmųjų šokių muzikos grupių „Inner City“. Šis fenomenalios sėkmės sulaukęs projektas ne tik turėjo net dvylika į Britanijos ir JAV top 10 patekusių hitų, bet ir pardavė per 6 milijonus įrašų. Pasaulyje yra tik keturi iki šių dienų tokie populiarūs amerikietiško techno mokytojai - tai Jeffas Millsas, Derrickas May, Carlas Craigas ir, galiausiai, pirmą kartą į Lietuvą atvyksiantis Kevinas Saundersonas!


Carlo Coxo scenos partneris


Nors Kevinui Saundersonui jau 44-eri, jis pastaraisiais metais yra tarsi ant bangos. Amerikietis per mėnesį sugroja mažiausiai po 8 setus visame pasaulyje. Be to, pastaruoju metu jis yra dažnas ne mažiau legendinio ir garsaus Carlo Coxo partneris už pulto.


Keviną Saunderoną nuolatos galima išgirsti didžiausiose bei svarbiausiose metų diskotekose visame pasaulyje: Detroito „Movement“, Majamio žiemos muzikos konferencijoje, Olandijos „Awakenings“ ir „Dance Valley“, D. Britanijos „Gatecrasher“, Argentinos „Creamfields“. Jam kasmet tūkstančiai ploja Ibizos „Space“ ir „Amnesia“, Singapūro „Zouk“, Londono „Fabric“ bei Barselonos „Loft“ klubuose.


Skrydžio kaina 21 000 litų


Tad prikalbinti didžiausiuose ir garsiausiuose pasaulio klubuose grojančią 20 metų populiarią žvaigždę nebuvo lengva. Be visų žinomiems atlikėjams įprastų pageidavimų (brangiausio šampano, degtinės, sušio ir geriausio viešbučio mieste) didžėjas nustebino tuo, kad užsiprašė pirmos klasės skrydžio iš JAV. Vien bilietas per Atlantą kainavo per 21 000 litų. Be to, Kevinas pageidavo naujausio „Vestax“ mikšerio, kurio, pasirodo, visoje Rytų Europoje dar nėra. Todėl visą techniką atsiveš pats Kevinas Saundersonas, tai garantuos dar įdomesnį amerikiečio šou. 


„Kevino Saundersono laukiau jau senokai. Vienas iš tokių atlikėjų, kuriems tikrai nebereikia papildomų liaupsių ar pagražinančių žodelių spaudoje. Patirtis ir profesionalumas parodys savo. Tuo aš net neabejoju. Lietuvos elektroninės muzikos gerbėjams tikrai verta jį pamatyti“, - sako kartu su amerikiečiu grosiantis DJ Pagalvė.

„Dar sunku patikėti, kad tą vakarą teks dalintis grotuvais su detroit techno šeimos grandu. Sveikinu vakarėlio organizatorius už taiklų šūvį, atvežant Keviną Saundersoną į Lietuvą. Tai yra amerikietiškas Carlas Coxas ir pagal ūgį, ir pagal smūgį“, - komplimentų negaili DJ Hallucinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas