Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kodėl Egmontas Bžeskas atsidūrė ligoninėje?

Viena iš pagrindinių praėjusios savaitės temų buvo žinomo prodiuserio Egmonto Bžesko (35) sunegalavimas. Daugeliui iki šiol knieti sužinoti, kas nutiko, kad vyras buvo paguldytas į ligoninę. Tik „Privatu!" Egmontas papasakojo, kodėl pašlijo jo sveikata.
Foto naujienai: Kodėl Egmontas Bžeskas atsidūrė ligoninėje?
Roberto Riabovo nuotrauka / zmones24.lt

Viena iš pagrindinių praėjusios savaitės temų buvo žinomo prodiuserio Egmonto Bžesko (35) sunegalavimas. Daugeliui iki šiol knieti sužinoti, kas nutiko, kad vyras buvo paguldytas į ligoninę. Tik „Privatu!" Egmontas papasakojo, kodėl pašlijo jo sveikata.

„Pasirodo, ir vasarą galima susirgti. Medikai man diagnozavo plaučių uždegimą ir nedelsiant buvau paguldytas į Kauno 2-ąją klinikinę ligoninę. Ten praleidau šešias dienas. Spėju, mano ligos priežastis - oro kondicionieriaus. Vieną dieną automobilyje praleidau maždaug devynias valandas. Vėliau visą savaitgalį aktyviai linksminausi ir turbūt peršalau", - pasakoja prodiuseris.

Beje, pasak Egmonto, gydymo įstaigoje praleista savaitė praėjo labai gerai. Vyras, sumokėjęs mokestį, atsigulė į vienvietę palatą.

„Nemėgstu ligoninių, nors pirmą kartą joje gulėjau. Vėliau mane taip sužavėjo manimi rūpinęsis personalas... Šakės!" - emocingai kalba pašnekovas. Egmontas neslepia, kad pirmos dienos ligoninėje jam nebuvo mielos. Tačiau vėliau E. Bžeskas savo nuomonę pakeitė. Gydydamasis prodiuseris galėjo atsipūsti nuo darbų, kelias dienas neatsakinėjo į mobiliojo telefono skambučius.

„Reikės sumažinti darbo krūvį. Aš žinau, kad dažnai per daug veiklos griebiuosi, tačiau toks jau mano charakteris, esu cholerikas", - atvirai sako Egmontas.

Gulėdamas ligoninėje, prodiuseris nusprendė nuodugniai išsitirti visą organizmą. Jam atliktas echoskopijos tyrimas. E. Bžeskas džiaugiasi, kad kol kas visi jo organai sveiki. „Sveikata tiesiog ledinė. Ačiū Dievui, esu sveikas! - pasakoja pašnekovas. - Noriu padėkoti visiems mane gydžiusiems medikams, nuostabiam kolektyvui: Ritai Razgevičiūtei, Vytautui Arbačiauskui, Daivai, Dainai, Svetlanai, Rasai, Nijolei, Virginijai, Galinai, Danutei, Birutei ir Editai." E. Bžeskas neslepia, kad jam buvo liūdna išeiti iš ligoninės, kad nebegalės kasdien bendrauti su rūpestingais medikais. „Buvo gaila išeiti iš ligoninės. Dabar taip trūks akimirkų, kai 7 valandą ryto medicinos sesuo tau į lovą atneša pusryčius, į plastmasinę stiklinaitę sudėtus vaistus..." - šypteli pašnekovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas