Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Kitoks pokalbis” Aidas Giniotis pasakos apie savo meilės nuotykius

„Negaliu pasakyti, kad greitai, bet įsimylėdavau...“, – kone pirmą kartą viešai apie asmeninio gyvenimo užkulisius prabyla laidos „Kitoks pokalbis” herojus – režisierius, bardas, vienas „Keistuolių teatro“ įkūrėjų Aidas Giniotis. Išskirtinis pokalbis apie jo gyvenimo moteris su pikantiškomis detalėmis – jau šį penktadienį, kovo 14 dieną, 19.50 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.
Aidas Giniotis
Aidas Giniotis / „Lietuvos ryto“ televizijos nuotr.

„Aš ne šeimos žmogus tuo tradiciniu standartu. Aš nesu to šalininkas, kad būtinai reikalinga santuoka. Negaliu pasakyti, man labiau patinka brunetės ar blondinės. Visada pirmiausiai pažvelgiu į moters akis“, – laidos vedėjai Aušrai Kilkuvienei atskleis garsus režisierius.   

Keturiais „Auksiniais scenos kryžiais“ apdovanotas žinomas aktorius ir režisierius neslepia – „mūzos” jo, kaip ir kiekvieno jausmingo menininko, gyvenime užėmė svarbią vietą.

„Šiokia tokia gėda liko, na, bet yra, ką prisiminti“, – apie jaunystės šėliones šypsodamasis pasakoja A.Giniotis. Jam teko ne tik paskui  mylimąją išsivežantį troleibusą bėgti, bet ir daug romantinių staigmenų iškrėsti.

Kad režisieriaus gyvenimo istorijoje figūravo ne viena moteris patvirtino ir jo artimas bičiulis, humoristas ir televizijos prodiuseris Haroldas Mackevičius: „Visos jo moterys, kiek aš pažinojau, labai skirtingos. Žinokit, negaliu įvardinti bendro vardiklio, Jėzau, čia neįmanoma! Tų moterų tiek daug!“.

Ar garsus režisierius A.Giniotis  donžuanas? Kurios moters kritika jį gąsdina labiausiai? Ką naktimis veikia žinomas teatralas ir kodėl jis nekenčia anekdotų? Visa tai sužinosite jau šį penktadienį, kovo 14 d. 19.50 val., „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis”.
    

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento