Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laura Karvelytė: gyvenu rojuje

Televizijos serialo aktorė Laura Karvelytė (21), prieš mėnesį palikusi Lietuvą ir darbą populiariame televizijos seriale „Nekviesta meilė“, šiandien negali atsidžiaugti tuo, ką atrado vienoje iš Graikijos salų.
Foto naujienai: Laura Karvelytė: gyvenu rojuje
Gretos Skaraitienės nuotrauka / zmones24.lt
Televizijos serialo aktorė Laura Karvelytė (21), prieš mėnesį palikusi Lietuvą ir darbą populiariame televizijos seriale „Nekviesta meilė“, šiandien negali atsidžiaugti tuo, ką atrado vienoje iš Graikijos salų.

Man nieko netrūksta!

Per interviu Laura ne kartą užsiminė, kad savo ateities nesieja su Lietuva. Atrodo, svajonės pamažu pildosi. Dar vaidindama seriale drąsi mergina apsisprendė, kad pats laikas kelti sparnus. Tyliai susiorganizavo kelionę, nusipirko bilietą. Jau Lietuvoje Laura žinojo, kur gyvens ir ką dirbs. „Reikėjo tik nuvykti Graikiją, nes vieta man jau buvo paruošta. Dabar galiu pasakyti, kad gyvenu pasakoje, rojuje! Džiaugiuosi kiekviena akimirka. Koks kaifas naktį po žvaigždėtu dangumi maudytis jūroje, kasdien lepintis saulėje ir imti iš gyvenimo viską, kas geriausia!“ – džiaugsmo neslepia Laura. Nuvykus į vieną iš Jonijos jūros salų, ją pasitiko bičiulis, kuris padėjo merginai pradėti naują gyvenimą svetimame krašte. Laura Karvelytė į Graikiją pasiėmė vieną lagaminą su būtiniausiais daiktais, rankinę su mielomis smulkmenomis ir gitarą, kuria skambina draugų būryje šiltais vasaros vakarais. „Pinigai yra uždirbami, daiktai įsigyjami, todėl pasiėmiau mažai daiktų.“ Laura neišdavė, kur dirba. „Noriu to nesakyti. Viskas yra labai gerai. Geras vadovas, šaunus kolektyvas, dirbu 8–10 valandų per dieną, dar turiu pertraukėlių. Geras atlyginimas! O ko daugiau gali reikėti?!“ – sako dar nė akimirkos nesigraužusi dėl savo sprendimo buvusi televizijos serialo „Nekviesta meilė“ aktorė. Laura neabejoja – Graikija yra būtent ta šalis, kurioje ji norėtų pasilikti ilgiau. „Kol kas vasarą dar truputį paatostogausiu, padirbėsiu, o nuo rudens ieškosiu dar daugiau veiklos. Žinau, kad sėdėti ir nieko neveikti, tai ne man. Manau, jog to, ką pradėjau Lietuvoje, tikrai neapleisiu“, – optimistiškai žiūri į ateitį mergina.

Atšventė gimtadienį

Į Graikiją Laura atskrido gegužės 19-ąją, o jau birželio 1 dieną kartu su naujais bičiuliais atšventė savo dvidešimt pirmąjį gimtadienį. „Kolegos man padarė šaunią staigmeną: nupirko tortą, draugė balionais ir šventinėmis kepuraitėmis išpuošė kambarį, o vadovas, žinodamas, kad aš esu vegetarė, užsakė man įvairiausių patiekalų, salotų, vaisių. Naktį maudėmės jūroje, šokome, dainavome, linkėjo man ilgiausių metų. Buvo beprotiškai smagu!“ Mergina ten gyvena nerūpestingai: nereikia sukti galvos, kad pritrūks pinigų, liksi be darbo ar nuotaiką sugadins prastas oras. Kasdien ji nulekia prie jūros pasilepinti saule, vakarais su draugais ant jūros kranto esančiuose baruose šoka pagal graikišką muziką, skanauja vyną ir linksmina bičiulius grodama gitara. „Įsimylėjau graikišką muziką, o šią šalį – vos tik išlipusi iš lėktuvo. Žodžiais nemoku apsakyti, kaip man čia gera.“ Laura gyvena ant jūros kranto nuostabioje vietoje su mergina iš Lietuvos. Viskas arti, šalia – nereikia jokių automobilių. „Jau spėjau aplankyti aplinkinius miestus ir Atėnus.“

Graikų vyrais nesižavi

Gyvendama Lietuvoje, Laura neturėjo vaikino, Graikijoje ji taip pat be antrosios pusės. Tačiau, pasak merginos, dėl to ji visai neliūdi. „Graikai saldžialiežuviai, mėgstantys pameluoti, o jau komplimentų kiek susilaukiu! Čia gali pasijusti pati gražiausia! – šmaikštauja Laura. – Kol kas gera ir vienai. Juk ir taip viskas nauja, neįprasta, įdomu!“ O kaip su kalba? „Puikiai susikalbame angliškai, patobulinau rusų kalbos žinias, o ir graikų kalbos pagrindus jau turiu.“ Kadangi skambučiai ir trumposios žinutės nėra labai brangios, su šeima ir artimaisiais Laura bendrauja gana dažnai. „Tikrai nepamiršau Lietuvos ir savų žmonių. Noriu kuo greičiau pasikviesti mamą, tėtį ir brolį čia, pas save, kur beprotiškai gražu. Graikijoje galima mėgautis šviežiais vaisiais, ką tik nuraškytais nuo medžio. Prie mano namų auga apelsinmedžiai, citrinmedžiai. Reikia tik išeiti į lauką ir jau turiu šviežią desertą! Rytais mėgstu atsisėsti balkone, gerti arbatą ir grožėtis nuostabiu vaizdu į jūrą“, – pasakoja ji. Mergina tikina niekada savęs negraužusi, kad netęsė aktorės karjeros Lietuvoje ir išvyko laimės ieškoti į svečią šalį. Laura nuo vaikystės visa širdimi jautė, jog gražiausi dalykai jos laukia svetur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas