„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Legendinis šefas Robertas Ščesnavičius atskleis unikalaus padažo receptą

Jau šį šeštadienio rytą 10.00 val. per BTV, laidoje „Šefas rekomenduoja”, garsusis virtuvės meistras Robertas klaus ar dažnai savo patiekalų gamyboje naudojate netradicinius ingredientus? Jis rekomenduoja išdrįsti į pirkinių krepšį įsimesti kokoso pieno pakuotę. Šis produktas, plačiai naudojamas Pietryčių Azijos virtuvėje, yra nepakeičiamas pagardas troškiniams, padažams ar net sriuboms.
Robertas Ščesnavičius
Robertas Ščesnavičius / BTV nuotr.
Temos: 1 BTV

Šeštadienio rytą BTV žiūrovai išvys kaip garsus šefas gamina „Satay” padažą su žemės riešutų sviestu ir kokoso pienu, kuriuo pagardins kiaulienos išpjovą. Robertas Ščesnavičius įsitikinęs, padažas, kurio šaknys slypi tajų virtuvėje, yra universalus ir juo galima stebinti svečius prie daugelio tradicinių kepsnių. Tačiau kokoso pieno žymus šefas nepataria naudoti kasdien, nors jame gausu lengvai virškinamų riebalų, mažai cholesterolio, – tai išskirtinai kaloringas gėrimas – vienoje jo stiklinėje yra 467 kcal!

Kokius netradicinius ingredientus pataria naudoti Robertas? Koks jo mėgstamiausias patiekalas su kokoso pienu? Ir ko dar trūksta kiekvieno lietuvio virtuvėje?

BTV „Šefas rekomenduoja“ – jau šį šeštadienį  10.00 val. per BTV!

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs