Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Jankavičius – seksualiausias!

Taip nusprendėte Jūs, mieli zmones24.lt lankytojai. Beveik mėnesį balsavę už seksualiausią Lietuvos vyrą daugiausiai savo balsų atidavėte Mantui.
Foto naujienai: Mantas Jankavičius – seksualiausias!
Foto naujienai: Mantas Jankavičius – seksualiausias! / zmones24.lt
Taip nusprendėte Jūs, mieli zmones24.lt lankytojai. Beveik mėnesį balsavę už seksualiausią Lietuvos vyrą daugiausiai savo balsų atidavėte Mantui. Ta proga – intriguojanti Manto išpažintis apie šeimą. O mėgstantieji balsuoti atkreipkite dėmesį: jau galite dalyvauti naujame, karštame balsavime...

Mantas neslepia, kad televizija ir scena jam davė daug. Tačiau nieko, anot jo, nėra svarbiau už šeimą ir kūdikio gimimą. Pailsėjęs nuo kūrybinės veiklos jis vėl grįžta į sceną ieškoti naujų iššūkių!

Į sceną grįžta kitoks
Dainininkas Mantas Jankavičius, šokių ir dainų televizijos šou nugalėtojas, kurį laiką buvo pasitraukęs iš didžiosios scenos, bet dabar grįžta su naujomis idėjomis, pasirengęs nustebinti savo gerbėjus. „Po visų šou buvau labai pavargęs. Sąmoningai padariau pauzę, kad galėčiau pateikti ką nors nauja. Dabar manęs laukia labai didelis įvykis – birželį pristatysiu savo naują programą: bus visiškai kitokia kūryba, kitoks aš. Šiek tiek nutolau nuo televizijos ir grįžtu prie muzikos, kuriai visada teikiau pirmenybę. Tikiu, kad daugelis nustebs išgirdę, kokią muziką aš apskritai groju“, – pasakoja Mantas. Jis tikina, kad dalyvaudamas televizijos šou įgijo vertingos patirties, tačiau atgal grįžti nebesinorėtų, nes smalsu išbandyti save ir priimti naujus gyvenimo iššūkius. „Niekada nepamiršiu dienų po „Lietuvos šokių dešimtuko“. Prieš finalą kasdien dainuodavau bent dviejuose savo koncertuose ir dar repetuodavau šokius. Viskas vyko be sustojimo, vis pirmyn, vis ko nors siekti. Kai šokių finale mes su Izabele tapome nugalėtojais, po kelių valandų grįžau namo ir su drabužiais kritau į lovą. Vos galėjau prakvėpuoti, visas kūnas atsileido... Tris dienas nesikėliau iš lovos, išjungiau telefoną, nes tikrai nieko nebesinorėjo. Jaučiau ir fizinį, ir emocinį išsekimą“, – prisimena dainininkas. Jis sako niekada gyvenime nejautęs tokio nuovargio. Tačiau atsigavęs dar skynė laurus „Lietuvos dainų dešimtuke“ ir tik tada išėjo kūrybinių bei tėvystės atostogų.

Daugiau laiko skyrė šeimai
„Stebiuosi, kaip dar likau sveiko proto, kai visi laimėjimai atėjo vienu metu. Pergalės abiejuose šou ir dar sūnaus gimimas. Tie metai buvo siaubingai geri!“ – džiaugiasi jaunasis tėvelis. Mantas sako visada mokėjęs nepainioti šeimos su darbu. Tačiau neslepia, kad gimus vaikui teko pakoreguoti savo režimą. „Kaip gali nejausti pasikeitimų savo gyvenime, kai gimsta ir vyksta stebuklai?! Aišku, kad daug kas pasikeitė. Apie tai, ką ir kaip dirbu, mielai pasakoju, tačiau negaliu švaistytis žodžiais, koks esu geras tėvelis, beprotiškai mylintis savo žmoną. Kai gimė vaikas, svetimiems užsitrenkė durys į mano privatų gyvenimą. Už savo namų durų esu visai kitas aš. Ir noriu toks būti vienintelis“, – intriguoja Mantas Jankavičius. Tačiau įkyriai kamantinėjamas neatsilaiko. „Vienas kitą suprantame iš pusės žodžio. Mums nekyla klausimų, kas turi naktį keltis prie Beno, kas išvirs kavą, gamins pusryčius ar pietus. Gali – ir darai. Iš tikrųjų esame labai laimingi ir linkiu, kad visas pasaulis būtų toks laimingas, kaip mūsų šeima. Jaučiu pilnatvę ir net jei kas nors mane pasmerktų, išmestų iš šou pasaulio ar neklausytų mano dainų – nieko neprarasiu, nes visada turėsiu pagrindinį ir patį svarbiausią dalyką gyvenime – šeimą!“ – atsiveria Mantas ir tikina, kad jiedu su žmona Ieva dabar gyvena dėl mažojo Beno, kuris, kaip tėvelis prasitarė, iš rudų akių – tikras tėtis.

Sūnaus gimimo dieną gulėjo ligoninėje
Visai neseniai mažasis Jankavičių stebuklas šventė pirmąjį gimtadienį. O Mantas tą dieną gulėjo ligoninėje po apendicito operacijos. „Buvau pririjęs šašlykų, maniau, kad apsinuodijau maistu, bet kai skausmas tapo nepakeliamas, nuvažiavau į ligoninę. Paguldė ir išpjovė apendicitą. Baisiausia tai, kad kaip tik tuo metu mūsų Benui sukako vieneri metukai. Guliu palatoje, o visi draugai gamtoje švenčia mano vaiko gimtadienį! Ačiū gydytojams, kurie suprato, kaip man svarbu dalyvauti gimtadienyje – nors ir gulėjau prijungtas prie lašelinių, jie porai valandų slapta išleido į šventę. Nuvažiavau, simboliškai pabuvau ir grįžau atgal. Pirmasis sūnaus gimtadienis – didelis įvykis mano gyvenime“, – džiaugsmo neslepia Mantas. Dainininkas tikina, ligoninė jam buvo tikras išbandymas. „Kai tris dienas negalėjau nieko valgyti, staiga ėmiau vertinti maistą. Guliu palatoje, skambinu draugams, o jie sau gamtoje puotauja. Kaip apmaudu! Aš net televizoriaus nežiūrėjau, nes visos maisto reklamos tiesiog varė į neviltį“, – juokiasi jis.

Atsikratė kompleksų
Nors scenoje Mantas – jau aštuonerius metus, bet tvirtina tik dabar randantis savo kelią ir darantis tai, ką visada norėjo daryti. „Buvo laikas, kai nerasdavau ryšio su publika, nejausdavau žmonių – dėl to jaučiausi blogai. Vieną dieną įvyko lūžis – aš supratau, kad kompleksai prie gero nepriveda. Ėmiau mokytis nemeluoti žmonėms, kurie klausosi mano kūrybos. Tikiu, kad dabar jau išmokau, todėl publika man suteikia daug geros energijos ir skatina eiti pirmyn.“ Tam, ką pasiekė, Mantas Jankavičius neteikia ypatingos reikšmės ir nuoširdžiai tiki, kad didžiausi ir gražiausi dalykai jo dar laukia ateityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento