Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Petruškevičius: „Aš beveik visas savo drauges esu matęs su gražiais apatiniais“

Šį trečiadienio vakarą 19.30 val. LNK laida KK2 pakvies pasižvalgyti po ištaigingą aprangos ir kokteilių vakarėlį Vilniaus Rotušėje. Padegustuoti gėrimų ir parodyti savęs atėjo baisiai daug žvaigždžių: Diana Martinėlė, Urtė Šilagalytė, šokėjas Tadas Rimgaila su žmona Liucina, „KK2 penktadienio“ vedėjas Žygimantas Stakėnas su žmona Dovile, Mantas Petruškevičius su gražuole Asta Valentaite ir kiti.
Mantas Petruškevičius
Mantas Petruškevičius / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

KK2 žurnalistai nufilmavo visus ryškiausius visomis prasmėmis šventės svečius – Ingą Paksaitę-Stumbrienę su vyru, Urtę Šilagalytę su savo rankų darbo suknia ir dizainerę Aną Mois su įmantria asmeninio dizaino skrybėle.

Apie savo ir savo draugės Astos Valentaitės stilių buvo pakalbintas ir stilistas bei ponių draugas Mantas Petruškevičius.

Tiesa, stilistas prisipažino, kad savo vakarėlių draugės Astos Valentaitės nerengia. „Nedabinu, jinai puikiai save padabina ir šią moterį, man atrodo, dabink kaip nori, dabink ar nedabink, ji ir nuoga labai graži. Realiai tų rūbelių jai reikia labai minimaliai“, – KK2 laidoje aiškino M.Petruškevičius.

Į KK2 klausimą, ar Mantas yra matęs Astą nuogą, vyras rėžė: „Aš beveik visas savo drauges esu matęs su gražiais apatiniais.“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito