Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Petruškevičius: norėčiau gyventi Amsterdame!

Praleidęs keturias dienas Olandijos sostinėje stilistas Mantas Petruškevičius (23) jau pasiruošęs kibti į darbus - rugsėjį prasideda trečiasis laidos „Mados reidas" sezonas.
Foto naujienai: Mantas Petruškevičius: norėčiau gyventi Amsterdame!
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt

Praleidęs keturias dienas Olandijos sostinėje stilistas Mantas Petruškevičius (23) jau pasiruošęs kibti į darbus - rugsėjį prasideda trečiasis laidos „Mados reidas“ sezonas. „Visą vasarą buvau be galo užimtas, tik dabar pavyko pailsėti. Pasirinkau linksmybių miestą Amsterdamą, kur veiksmas vyksta visą parą. Su draugais gyvenome pačiame miesto centre, atsidarydavome viešbučio langą ir nuo pat ankstaus ryto galėdavome užuosti hašišo kvapą. Nueidavome papusryčiauti į kavinukę, o ten ir arbata, ir pyragas su hašišu - paragavę tokių skanėstų, nenustodavome juoktis visą valandą“, - pasakoja Mantas.

Stilistas tiesiog įsimylėjo Amsterdamą. Jei tik sugalvotų, kaip ten galėtų užsidirbti pragyvenimui, būtinai emigruotų. „Pavaikščiojau po sendaikčių turgų, parsivežiau antikvarinių stalo įrankių, lėkščių paauksuotais krašteliais ir knygą apie savo dievaitę - Marlene Dietrich“, - apie pirkinius pasakojo Mantas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento