Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Marija Aušrinė Pavilionienė: „Iš tėvo paveldėjau stiprų aistringumą“

„Teoriškai seksas būtinas iki 80-ies. Tą stiprų aistringumą ir seksualumą aš, matyt, paveldėjau iš tėvo. Bet aš tuo žaviuosi“, – jau rytoj, penktadienį, lapkričio 8-ąją ,19.50 val., „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis“ prisipažins Seimo narė Marija Aušrinė Pavilionienė. Ji juoksis iš tų, kurie tikina, kad seksas reikalingas tik jauniems žmonėms. Tačiau seksualinių mažumų teises daugelį metų ginanti parlamentarė visgi įspės juo nepiktnaudžiauti. Kas gresia „perdozavus“?
Marija Aušrinė Pavilionienė ir Aušra Kilkuvienė
Marija Aušrinė Pavilionienė ir Aušra Kilkuvienė / „Lietuvos ryto televizijos“ nuotr.

„Visada sakiau – kuo didesnis aistringumas, tuo stipresnis turi būti žmogaus charakteris, kad netaptum gyvuliu. Nes seksas, kaip ir narkotikai, žmogų gali savotiškai sunaikinti, padaryti priklausomu. Viskas turi būti valdoma protu“, – apie trapią ribą, skiriančią žmogų nuo priklausomybės, penktadienį kalbės Seimo narė.

Iki šiol viešumoje akcentavusi savo stipriąją pusę, Seimo narė „Lietuvos ryto televizijos" laidoje „Kitoks pokalbis“ netikėtai pademonstruos savo moteriškąsias silpnybes. Ji neslėps, kad visa jos giminė tokia – aistringa ir seksuali – tačiau parlamentarei tai atrodo žavinga.

„Aš atlikau visas pareigas: išauginau vaikus, padedu anūkėliams, į kapus palydėjau du brangiausius žmones: vyrą ir mamą. Viskas! Dabar aš dar kartą atliksiu visas savo pareigas sau. Žinoma, kiek man leidžia sveikata, nes juk gali ateiti metas, kai jau nieko nebenorėsiu“, – kalbės M.A.Pavilionienė, neslepianti, kad pats laikas džiaugtis gyvenimu.

„Lietuvos ryto“ televizijos nuotr./Marija Aušrinė Pavilionienė
„Lietuvos ryto“ televizijos nuotr./Marija Aušrinė Pavilionienė

Kelerius metus gedėjusi vyro, našlė neslėps vieną dieną tiesiog pajutusi – laikas naujam gyvenimo žingsniui. Tuomet ji nuėjusi į pirmą pasitaikiusią kelionių agentūrą ir paprašiusi parduoti kelionę su adresu „Bet kur“. Kelialapis į Egiptą tapo lemtingas – saulėtoje šalyje parlamentarė įsigijo dviejų kambarių butą, kuriame dabar ilsisi kelis kartus per metus. „Egipte atsigaunu per tris dienas: saulė, vanduo, ir, žinoma, atsipalaidavimas.“

Nors moteris netiki gyvenime dar sutiksianti tokį, kuris taps artimas, kaip a.a. Rolandas Pavilionis, tačiau neslepia Egipte suradusi simpatiją. „Yra žmogus, kuris patikimas, kuris gali bet kada padėti ir kuris man patinka. Jis gerokai jaunesnis, bet man patinka jauni vyrai.“

Kodėl A.Pavilionienę traukia rytiečiai? Ar aštriais pareiškimais garsėjanti parlamentarė liks gyventi Lietuvoje? Kodėl šios aistringos moters nedomina lietuviai? Netikėtai atviras interviu laidoje „Kitoks pokalbis“ su Seimo nare M.A.Pavilioniene jau rytoj, penktadienį, lapkričio 8 dieną, 19.50 val., tik per „Lietuvos ryto televiziją".

„Lietuvos ryto“ televizija/Marija Aušrinė Pavilionienė
„Lietuvos ryto“ televizija/Marija Aušrinė Pavilionienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas