Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Naisių vasaros“ žiniuonis tiki žaliojo medinio arklio galia

LRT televizija Naujuosius metus kviečia pradėti su labiausiai vasara alsuojančiu serialu „Naisių vasara“. Jau sausio 1-ąją bus parodytos net keturios penktojo telenovelės sezono serijos. Naujos, intriguojančios istorijos bei jau pamėgti serialo personažai atsiskleis šviežiausiuose „Naisių vasaros“ epizoduose.
Sigitas Jakubauskas
Sigitas Jakubauskas / LRT nuotr.

Šventinėmis nuotaikomis gyvenantys serialo aktoriai tikisi, kad „Naisių vasara“ ir šiemet suburs ištikimų savo žiūrovų ratą,  o  gal net ir dar labiau išplės. Penktus metus seriale vaidinantis ir tikru senbuviu save vadinantis aktorius Sigitas Jakubauskas apie naująjį sezoną nedaugžodžiavo.

„Jeigu viską išduosiu, bus neįdomu žiūrėti“, – juokauja daug kam kaip Naisių žiniuonis pažįstamas S.Jakubauskas. Pasak aktoriaus, būtent žiniuonio vaidmuo žiūrovams siejasi su ypatinga išmintimi. „Turbūt visi tikisi, kad aš išnarpliosiu visą tą painiavą su netikėtai į Naisius atvykusiais grafais apsimetėliais. Ot, ir negaliu sakyti. Viskas išsinarplios pačioje pabaigoje“, – intriguoja S.Jakubauskas.

Paklaustas, ko serialo žiūrovams palinkėtų kaip personažas ir kaip asmenybė, Sigitas Jakubauskas nesutriko –  esą abu linkėtų to paties. „Labiausiai noriu visiems palinkėti ramybės bei vilties. Norėčiau, kad žmonės daugiau galvotų apie ateitį ir stengtųsi, jog ji būtų šviesi. Tikiu to žaliojo medinio arklio burtais. Neabejoju, jog jis visiems kažką gero atneš.“

Kerintys gamtos vaizdai ir skaidri lietuviško kaimo kasdienybė su Sigitu Jakubausku, Rimantu Bagdzevičium, Nijole Mirončikaite, Aurimu Žviniu ir kitais mėgiamais aktoriais – jau nuo sausio 1-osios naujose ,„Naisių vasaros“ serijose per LRT televiziją.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas