Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Orlando Bloomas: nevedęs ir labai geidžiamas

Orlando Bloomas - nekalto žvilgsnio, atletiško kūno, dieviškų akių vyras. Jei jis būtų atiduotas moterų miniai, per keliolika sekundžių iš Orlando nieko neliktų. Juk tokie gardūs kąsneliai televizijoje pasirodo sykį per dešimt metų...
Foto naujienai: Orlando Bloomas: nevedęs ir labai geidžiamas
Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Orlando Bloomas

Vardas, pavardė: Orlando Jonathanas Blanchardas Bloomas.

Gimimo data, vieta: 1977 02 13, Canterbury, Kentas, Anglija.

Šeima, kurioje gimė: anglų kilmės mokytojos ir žydų kilmės antiapartheido romanų rašytojo šeimoje, nors jo biologinis tėvas buvo geras šeimos bičiulis.

Šeiminė padėtis: nevedęs.
Meilės nuotykiai: Kate Bosworth (25), Miranda Kerr (25).

Karjeros pasiekimai: aktorius, suvaidinęs net 17 didžiulio susidomėjimo sulaukusiose kino juostose, vaidina teatre, pelnė ne vieną apdovanojimą, vienas labiausiai internete ieškomų pramogų pasaulio asmenų.


Orlando Bloomas - nekalto žvilgsnio, atletiško kūno, dieviškų akių vyras. Jei jis būtų atiduotas moterų miniai, per keliolika sekundžių iš Orlando nieko neliktų. Juk tokie gardūs kąsneliai televizijoje pasirodo sykį per dešimt metų...


Jis niekada nevaikščios


Buvo laikas, kai nedrąsus ir labai geras mamos sūnelis tik drąsinamas lipo į sceną. Jis sirgo disleksija (skaitymo sutrikimas), todėl nuolatos turėjo sunkumų mokantis. Paragintas lankyti dramos būrelį, Orlando Bloomas ne tik atsikratė visų kompleksų, tačiau ir nusprendė savo ateitį sieti su vaidyba. Dar studijuodamas Menų koledže, jis pradėjo vaidinti Nacionaliniame jaunimo teatre, pasirodė epizodiniuose vaidmenyse seriale „Midsomerio žmogžudystės“.

Prieš dešimt metų jaunasis aktorius keberiojosi stogu mėgindamas pasiekti draugo terasą, netinkamai padėjo koją ir nusirito žemyn. Gydytojų diagnozė buvo negailestinga: sulaužytas stuburas, pažeistos nugaros smegenys. Orlando daugiau niekada nevaikščios. Tačiau likimas palankus gražiems žmonėms. Po dvylikos dienų, pasiramsčiuodamas ramentais, vaikinas išėjo iš ligoninės. Tiesa, jo laukė dar kelios operacijos ir ilgas reabilitacijos laikotarpis. Kas galėjo pagalvoti, kad kadaise šiam Holivudo aktoriui grėsė neįgalumas.


Stulbinama karjera


Orlando, dar nesulaukęs 33 metų amžiaus, jau spėjo nusifilmuoti septyniolikoje garsių kino juostų, be to, jis nuolatos apdovanojamas ne tik kino festivaliuose, bet ir gana keistuose renginiuose, pavyzdžiui, neseniai Orlando Bloomas Didžiosios Britanijos vaikų rinkimuose apdovanotas už „plačiausią šypseną pasaulyje“.

Daug kam it stebuklas atrodo faktas, kad aktorius, tik baigęs studijas, gavo svarbų elfų princo Legolaso vaidmenį garsiojoje trilogijoje „Žiedų valdovas“. Vėliau Orlando atliko vaidmenis šiuose pasaulinės šlovės sulaukusiuose filmuose: „Juodojo vanago žūtis“, „Karibų jūros piratai“, „Troja“ ir t. t. Dabar režisieriai kaip pliekiasi tarpusavyje varžosi dėl šios garsenybės dėmesio. Šiandien jaunoji žvaigždė jau pati renkasi, kurioje kino juostoje norėtų vaidinti.


Neišsiskirti iš minios


Be abejo, akylas spaudos dėmesys vyrą vargina, tad Orlando Bloomas visais įmanomais būdais stengiasi neišsiskirti iš minios. „Vengiu nereikalingų ir nebūtinų rodymųsi viešumoje, stengiuosi būti toks vaikinas, kaip ir visi kiti. Noriu studijuoti, analizuoti tai, kas vyksta mano kasdienybėje, ir panaudoti šią medžiagą platesniam, gilesniam gyvenimui“, - sako aktorius. Šios filosofijos laikytis Orlando padeda budizmas, kurį jis propaguoja nuo devyniolikos metų, bei joga, kuria aktorius susidomėjo dar tada, kai nugaros traumą. Tiesa, aktorius, darydamas jogos ir pilateso pratimus, mokosi valdyti savo kūną, nes per neilgą gyvenimą yra patyręs tiek traumų, kad net negali prisiminti tikslaus jų skaičiaus.

Tačiau kai kurie Orlando pažįstantys asmenys jį vadina keistuoliu, mat aktorius yra patologiškai susidomėjęs ekologija, tarkime, jo namas šildomas saulės baterijomis, visas atliekas jis atiduoda perdirbti, yra vegetaras ir aktyvus žaliasis.


Nejau su juo sunku?


 Žurnalo „People“ rinkimuose Orlando Bloomas jau ne sykį išrenkamas geidžiamiausiu jaunikiu. Tačiau moterys, susižavėjusios šio vyro grožiu, vėliau nuo jo pabėga dėl perdėto reiklumo ir ... ekologinių idėjų. Nors skandalingais romanais šis gražuoliukas ir negarsėja, bet jo draugystė su aktore Kate Bosworth (25) buvo verta dėmesio. Pora tiek sykių skyrėsi ir taikėsi, kad net geltonoji spauda nebežinodavo, ar pora tądien yra kartu, ar atskirai. Orlando Bloomas teigia, jog jis yra labai romantiškas žmogus, tačiau jam reikia stiprios merginos, o ne kokios ištižėlės.

Neseniai aktorius pastebėtas su žavia manekene Miranda Kerr (25). Kalbama, kad aktorius ne tik susipažino su merginos tėvais, bet ir turi itin rimtų ketinimų jos atžvilgiu.










Miranda Kerr (25)


Nenuostabu, jog šis dailus „Victoria's Secret“ modelis iš Australijos sudomino išrankųjį Orlando Bloomą. Mergina praktikuoja budizmą, kiekviename savo interviu ji nepamiršta paminėti, kad meldžiasi už taiką pasaulyje ir piktus, nerūšiuojančius šiukšlių žmones.

„Ekologiškoji“ porelė neseniai vienoje juvelyrinių dirbinių parduotuvėje išleido kelis tūkstančius JAV dolerių blizgiems niekučiams, o paskui prisipažino tiesiog pirkę iš inercijos. Kad Amanda nėra angeliukas, byloja vienas faktas. Kadaise ji buvo susižadėjusi su žymiu australų finansų brokeriu A. Camilleri, tačiau šiam papuolus į teisėsaugos akiratį dėl finansinių aferų, meilę deklaravusi gražuolė viešai metė sužadėtinį. Štai tau budistiška meilė bei ramybė...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito