Klaipėdietis dainininkas Paulius Stalionis (33) sako, kad dažniausiai jis rūpinasi šaldytuvo turiniu. Atlikėjas žino, kas geriausia jo šeimai. Paulius džiaugiasi turįs didelį šaldytuvą, kuriame lengvai telpa visi šeimos mėgstamiausi produktai.
„Mano šaldytuve yra daug ir įvairių maisto produktų. Paprastai jame visada rasite daržovių, nes turime mažą vaiką, kuriam perkame daug ekologiškų produktų. Labai mėgstame ir pomidorų padažą, todėl jo visada būna šaldytuve. Perku daug įvairių pieno produktų, nes juos mūsų šeima labai mėgsta“, – pasakoja Paulius.
Dainininko šaldytuve būna ir alkoholio. „Beveik visada turime šampano, o mėgstantiems stipresnius gėrimus, siūlome išgerti viskio“, – atvirai sako pašnekovas.
Paklaustas, ko nerastumėme muzikanto šaldytuve, Paulius sako, kad ypač retai perka jūrų gėrybių. „Jas valgo gurmanai, o tokiais tapti reikia būti labai turtingam“, – šypteli klaipėdietis.
Pauliaus Stalionio receptas
Pigus pyragas
Reikės:
4 pakelių sausainių „Gaidelis“,
200 g sviesto,
400 g varškės,
šaukštelio vanilinio cukraus,
cukraus pagal skonį.
Į ištirpintą sviestą suberkite cukrų, varškę ir gerai išmaišykite. Ant lentelės sluoksniuokite pyragą: išdėliokite sausainius, paskui ant jų dėkite išmaišytą varškę, tuomet vėl sausainius. Viršutinis pyrago sluoksnis turi būti iš sausainių. Galiausiai ant viršaus uždėkite lentelę ar kitą kietą pagrindą ir, suspaudus parą laiko, laikykite šaldytuve.
„Mano šaldytuve yra daug ir įvairių maisto produktų. Paprastai jame visada rasite daržovių, nes turime mažą vaiką, kuriam perkame daug ekologiškų produktų. Labai mėgstame ir pomidorų padažą, todėl jo visada būna šaldytuve. Perku daug įvairių pieno produktų, nes juos mūsų šeima labai mėgsta“, – pasakoja Paulius.
Dainininko šaldytuve būna ir alkoholio. „Beveik visada turime šampano, o mėgstantiems stipresnius gėrimus, siūlome išgerti viskio“, – atvirai sako pašnekovas.
Paklaustas, ko nerastumėme muzikanto šaldytuve, Paulius sako, kad ypač retai perka jūrų gėrybių. „Jas valgo gurmanai, o tokiais tapti reikia būti labai turtingam“, – šypteli klaipėdietis.
Pauliaus Stalionio receptas
Pigus pyragas
Reikės:
4 pakelių sausainių „Gaidelis“,
200 g sviesto,
400 g varškės,
šaukštelio vanilinio cukraus,
cukraus pagal skonį.
Į ištirpintą sviestą suberkite cukrų, varškę ir gerai išmaišykite. Ant lentelės sluoksniuokite pyragą: išdėliokite sausainius, paskui ant jų dėkite išmaišytą varškę, tuomet vėl sausainius. Viršutinis pyrago sluoksnis turi būti iš sausainių. Galiausiai ant viršaus uždėkite lentelę ar kitą kietą pagrindą ir, suspaudus parą laiko, laikykite šaldytuve.