Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Austrijos atstovą „Eurovizijoje“ Raulis Mammadli siųstų į cirką

„Euroviziją“ laimi tas dainininkas, kuris sugeba nustebinti 300 milijonų žiūrovų, stebinčių šią tarptautinę dainų dainelę. Išsišokti ir išsiskirti nusprendė ir Austrijos atlikėjas ar atlikėja moteriška pavarde Konchita, vyrišku vardu Tomas. Atlikėjas pirmiausiai išsiskiria tuo, jog yra pasidabinęs suknele, aukštakulniais, pėdkelnėm su rankenom, juodom natūraliai žvilgančiom garbanom ir... barzda.
Raulis Mammadli
Raulis Mammadli / Asmeninio albumo nuotr.

Seimo narys Petras Gražulis, atidžiai sekantis visus paranormalius Europos reiškinius, jiems priešinasi. Iš KK2 žurnalistų išvydęs šį dainininką, Petras išprakaitavo, suakmenėjo, ėmė gaudyti orą ir pratrūko. „Tai yra visai išprotėjimas, greit normalūs žmonės negalės dalyvaut „Eurovizijoje“. Kada mes sustosim?“, – šį antradienio vakarą 19.30 val. per LNK laidą KK2 piktinsis Petras Gražulis.

Susinervinusio Petro rankos ėmė drebėti ir nevalingai sunaikino gražuolės atvaizdą. „Išprotėjo ta Europa. Mes tokius laukan – į šiukšlių dėžę“, – plėšydamas Austrijos atlikėjo nuotrauką, rėžė Petras. Garsiausias  Lietuvos transeksualas Raulis solidarizavosi su Petru: „Kaip taip galima? Vaikščiot nesiskutus? Plaukų krūmokšniai ir šepečiai styro ne tik ant veido, bet lenda pro pėdkelnes, rankoves, bliuzelę ir kelnaites.“

„Kodėl jis su barzda? Tokiai moteriai reikia cirke dirbti“, – rėžė Raulis.

Tuo metu Lietuvos gėjų lygos prezidentas Vladimiras Simonko apsidžiaugė „Eurovizijoje“ išvydęs tokį dainininką. „Atlikėjas yra pakankamai didelė įžymybė Austrijoje ir Europoje, todėl  bent jau linksma bus stebėti „Euroviziją“. Šita įvairovė atneš papildomų balų, o stebėdami tokias įvairias asmenybes laimės visi“, – sako Simonko.

Įdomu, kaip reaguos žiūrovai, nuo Uralo iki Portugalijos, pamatę tokį individą? KK2 prognozuoja, kad Briuselio pareigūnai ims ploti katučių, Udmurtijos močiutės puls ant kelių ir ims žegnotis, o Putinas tuo metu įdės reklamą.

Kita tema – ginti sostinės Šermukšnių gatvės liepų stojo Lietuvos žalieji. Šioms gražuolėms liepoms Vilniaus medkirčiai paskelbė mirties nuosprendį. Lietuvos žaliųjų partijos pirmininkas Linas Balsys apsikabino medį ir apjuosė jį žalia skara. Kas pjaus medį, turės perpjaut Balsį. „Ginsim visais įmanomais budais, kaip numato įstatymas – jeigu reikės, pjūklams neleisime, kad jie atliktų savo darbą“, – pažadės Linas Balsys.

Balsys įsitikinęs, kad medžių pjovimai yra galima korupcija. „Mums kyla įtarimas, kad gali buti stengiamasi išplauti pinigus per medelių atsodinimo projektą, nes gali buti, kad bus prisipirkta labai brangių medžių. Tai reikėtų perduoti STT“, – įsitikinęs Balsys.


 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai