Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rima Petrauskytė bus verslininkė!

Rima, ilgai slėpusi savo planus, pagaliau atskleidžia visą tiesą ir su džiaugsmu kalba apie naują gyvenimo posūkį.
Foto naujienai: Rima Petrauskytė bus verslininkė!
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Rima Petrauskytė.

Gimimo data, vieta: 1980 09 23,  Klaipėda.

Šeima: tėtis - pensininkas, mama - vokiečių kalbos dėstytoja.

Šeiminė padėtis: netekėjusi.

Meilės nuotykiai: neseniai išsiskyrė su ilgamečiu gyvenimo draugu.

Karjeros pasiekimai: 10 metų dainavo merginų grupėje „Mango", „Persona Optima" padalinio Klaipėdoje direktorė.


Rima, ilgai slėpusi savo planus, pagaliau atskleidžia visą tiesą ir su džiaugsmu kalba apie naują gyvenimo posūkį.


Tapo direktore


Rima visada tikėjo, kad  išmuš jos valanda. Šiandien ji - naujos įmonės, užsiimančios personalo valdymo klausimais bei verslo renginių organizavimu,  direktorė Klaipėdoje. Apie tokį darbą jauna moteris svajojo jau seniai. Pirmoji prabilusi apie tai, kad jau laikas nutraukti dešimtmetį gyvuojančios grupės „Mango" veiklą, mergina naujų pasiūlymų neturėjo, bet, kad jų sulauks, net neabejojo. Praėjus kuriam laikui, viename žurnale buvo išspausdintas straipsnis, kuriame Rima užsiminė, jog jos sena svajonė - dirbti personalo valdymo srityje. Jį perskaitė Silvija Vielavičienė, moteris padėjusi įgyvendinti Rimos norą. „Ši moteris - „Persona Optima" direktorė Vilniuje, o šiandien ši įmonė - mano  verslo partneriai. Ji jau seniai norėjo turėti kažką panašaus Vakarų Lietuvoje, o, perskaičiusi, kad aš apie tai svajoju ir esu baigusi verslo vadybos studijas, nusprendė man paskambinti", - džiaugiasi Rima. Tuo metu mergina buvo išvykusi pailsėti į Prancūziją. „Grįžusi radau daugybę praleistų skambučių, tarp kurių buvo ir lemtingasis. Perskambinau nežinomu telefono numeriu ir sulaukiau kvietimo susitikti", - dabar jau ramiai gali atsidusti Rima, nes reikalai sparčiai juda. Beje, šioje istorijoje nemenką vaidmenį suvaidino grupės ŽAS narys Linas Zareckas. „Ši moteris jau kurį laiką su Linu bendradarbiauja kaip renginių organizavimo bendrovės „Arte di Eventi" įkūrėju ir puikiai suprato, kad scenoje stovintis žmogus nėra tuščias, bukas ir beviltiškas. Perskaičiusi, kad noriu tai daryti ir esu baigusi mokslus, atėjo į susitikimą be išankstinio nusistatymo, jog esu tik scenoje šokinėjanti lėlė. Po pokalbių nusprendė, kad aš esu tinkamas žmogus", - nuojauta Rimos neapleido.


Vasara - pasiruošimo laikas


Gegužės pabaigoje sulaukusi lemtingo skambučio, vasarą Rima buvo įnikusi į naujus planus. Skaitė papildomą literatūrą, naršė po internetą, dvi savaites gyveno Vilniuje ir stebėjo, kaip vyksta darbas jos verslo partnerių biure. „Pirmą kartą realiai suvokiau, koks neįkainojamas dalykas yra žinios ir įgūdžiai! Be to, jie tokie nuostabūs žmonės!" - pakylėtai kalba mergina. Rima atvira. „Žinau, kad visus darbus, kokių tik imsiuosi, atliksiu visu šimtu procentu. Būti tik direktore - ne man! Aš noriu gyventi tuo ritmu, jausti, mokytis ir tobulėti, nes tai - mano svajonių veikla..." Iki susitikimo su verslo partnere, Rima buvo išsiuntusi savo CV į keletą darboviečių, tačiau stačia galva niekur nepuolė. „Visi gąsdino, ragino kažką daryti, o aš buvau visiškai rami." Rima džiaugiasi, kad galės būti pati sau viršininkė. „Toks gyvenimo būdas man priimtinesnis. Jei reikia, dirbi visą parą, bet, kai nori pailsėti, gali sau tai leisti", - neslepia džiaugsmo naujoji direktorė.


Išvaizdos pokyčiai


Rima prisipažįsta priaugusi nemažai svorio, bet dėl to visai nesigraužia. „Žiūriu į veidrodį ir aš sau tokia graži atrodau! Tai taip moteriška!" - sako ji. Dabar mergina mažiau dažosi, iš esmės pakeitė savo stilių. „Man visada patiko klasika. Mielai papildžiau spintą klasikiniais kostiumėliais, bateliais ir rankinėmis." Rytais Rima bėgioja prie jūros, kai atvės orai, ji ketina lankytis sporto klube. Vidinių problemų dėl svorio, su kuriuo tyliai kovojo net keletą metų - kaip nebūta. „Susitvarkiau, ir viskas baigėsi. Jaučiu vidinę ramybę", - šypteli spindinčiomis akimis. Rima turėjo laiko draugams ir sau, ypač suartėjo su savo tėvais ir seserimis, išmoko būti pati su savimi. Anksčiau, pasak merginos, vienatvė ją baugindavo. „Dabar mažiau verkiu, į viską kitaip reaguoju. Gal sustiprėjau?" Po skyrybų su draugu, Rima nebegamina namuose valgyti ir tam ji visai nejaučia poreikio.


Vietoj vyro - šuniukas


„Šiuo metu neturiu artimo žmogaus, todėl nusprendžiau, kad noriu šuniuko - ketinu pasiimti iš prieglaudos", - sako pirmą kartą pajutusi poreikį auginti naminį gyvūną mergina. Rima nustebina. „Niekada tiek daug neteko susitikti ir bendrauti prie kavos puodelio su labai įdomiais žmonėmis arba vaikščioti ir grožėtis Klaipėdos senamiesčiu bei parkais..."

Rima prisipažįsta - ji to vienintelio dar nesutiko. „Nemoku gyventi niekam nejausdama simpatijos, bet tiesa yra tokia, kad šiuo metu šalia manęs yra vedę, išsiskyrę arba turintys vaikų. Žinau, kokio noriu vyro, bet jis yra vedęs, ir viskas tuo pasakyta. Nesiruošiu bėgioti gatvėmis ir kažko ieškoti arba dėl to depresuoti. Noriu šeimos, noriu vaikų ir esu įsitikinusi, kad viskas dar priešaky. Manau, ilgai neteks laukti", - šypteli Rima. 

 

Gintaras Bendžius: džiaugiuosi, kad kartu dirbom


Gintaras Bendžius (37) - buvęs grupės „Mango" prodiuseris. Nors grupės nebėra, jie vis dar puikiai bendrauja. „Kaip nepamirštame mokyklos draugų, taip ir čia - dešimt metų ilgas laikotarpis. Tai buvo sėkmingiausias projektas, kuriame buvo visko - juk kiekvieną dieną ištisai būdavome kartu, bet lieka tik gražiausi prisiminimai. O Rima - itin savarankiškas, ieškantis ir iššūkių norintis žmogus. Tai asmenybė, su kuria buvo smagu susipažinti, bendrauti ir dirbti. Dabar liko natūralus bendravimas. Susiskambiname, o štai kitą savaitę eisime gerti kavos", - šypsosi Gintaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento