Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalingąjį dizainerį „Dviračio šou“ laidoje įkūnijo aktorius Marius Jampolskis

BTV „Dviračio šou“ rubrika „Tarp mūsų mergaičių“ jau šį antradienio vakarą 20.00 val. žada kalbinti smurto ir alkoholio sūkuryje skęstantį dizainerį Aleksandrą Progrebnojų, kuris, įtariama, sumušė savo žmoną ir dėl to sekmadienio naktį praleido areštinėje.
Kadras iš laidos „Dviračio šou“
Kadras iš laidos „Dviračio šou“ / BTV nuotr.

„Kiekviename sumušime yra dvi pusės. Nukentėjusioji ir gavusysis. Ar Aleksandras yra žmonamušys, ar jo žmona - vyrmušė? Atsakymas jus gali šokiruoti... Dabar ieškom Progrebnojaus. Sakė, kad kavą gers. Atpažinau iš dviejų juostų ant kaktos“, – aptikusi garsų dizainerį apsidžiaugs žurnalistė.

„Koks ten smurtas? Aš jai tik liežuviu pliaukšt, o ji mane drykst ir sumušė. Aš žmonos niekada nesumušiau. Gal ir norėčiau, bet ji dvidešimt metų už mane jaunesnė. Vikri, greita, kaip pantera, smūgiai tikslūs. Prieš tokią normaliai nepasmurtausi“, – BTV „Dviračio šou“ žurnalistei papasakojo A.Progrebnojus.

Vyras teigė sulaukęs palaikymo žinučių ir iš krepšininko Gintaro Einikio ir iš Seimo nario Egidijaus Vareikio.

Kodėl, anot jo, geriau nevesti manekenių? Kaip policija atsidūrė jų namuose? Ir ar susitaikys skandalingoji pora? Interviu su Aleksandru Progrebnojumi, kurį įkūnys aktorius M.Jampolskis, išvysite jau šį antradienio vakarą 20.00 per BTV.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas