Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Solveiga Vilkevičiūtė: „Nuogas kūnas - ne tabu!“

Neseniai debiutavusios grupės „Axom“ narė Solveiga, išgarsėjusi realybės šou „Kelias į žvaigždes“, – mergina su polėkiu. Ji drąsiai sako: „Man ir mano draugui nuogas kūnas – ne tabu!“
Foto naujienai: Solveiga Vilkevičiūtė: „Nuogas kūnas - ne tabu!“
Foto naujienai: Solveiga Vilkevičiūtė: „Nuogas kūnas - ne tabu!“ / zmones24.lt
Temos: 1 „Axom“
Neseniai debiutavusios grupės „Axom“ narė Solveiga, išgarsėjusi realybės šou „Kelias į žvaigždes“, – mergina su polėkiu. Ji drąsiai sako: „Man ir mano draugui nuogas kūnas – ne tabu!“


Laukite pikantiškų akimirkų...
Solveiga stebisi, kad žurnalistai jai vis primena garsiai nuskambėjusį skandalą, kai buvo paviešinta, jog „Naujųjų lietuvių“ vaizdo klipe šokanti nuoga mergina yra ta pati Solveiga, kuri tuo metu dalyvavo ir kopė savo sėkmės link populiariajame realybės šou. „Ir dabar taip pat galvoju. Tai buvo vienas mano gyvenimo puslapis. Egmontas Bžeskas mane susirado, pasiūlė, ir aš, pasitarusi su draugu Laimiu, sutikau. Tai buvo galimybė užsidirbti pinigų, išbandyti save – tiesiog smagus iššūkis!“, – šypsosi ji. Ar ji šiandien ryžtųsi tokiam iššūkiui, nėra tikra, tačiau tikina, kad grupės „Axom“ merginos karštos ir paslaptingos... Jos būtinai nustebins savo gerbėjus kokiu pikantišku vaizdo klipu ar net pasirodymu scenoje. „Daug dirbame. Turime nemažai koncertų. Mums įdomus pats procesas: su merginomis ieškome medžiagų, kuriame sceninius kostiumus, pas prodiuserį kasdien repetuojame, nusifilmuojame ir žiūrime, ką reikėtų keisti, kad tik geriau atrodytume. Juk siekiame aukščiausio lygio!“ – optimistiškai į netolimą ateitį žvelgia atlikėjos karjerą pradėjusi Solveiga. Po realybės šou mergina norėjo atsipūsti nuo dėmesio ir žiniasklaidos, todėl su draugu visai vasarai išlėkė į Briuselį paatostogauti pas Laimio sesę. Grįžę iš atostogų, jiedu ėmėsi verslo. „Sugalvojome, kad reikia gaminti ir pardavinėti kebabus. Įsikūrėme Druskininkuose ir mums puikiai sekėsi. Atsimenu, žmonės ateidavo pas mus pirkti dar ir dėl to, kad pabendrautų su manimi ir Laimiu. Aš buvau mūsų šeimyninio verslo buhalterė“, – juokiasi ji. Beje, Solveiga skuba pridurti, kad viską iš pradžių darė patys. „Namuose tarkuodavau kopūstus, abu sėdėdavome iki išnaktų ir gamindavome būdelėje susėdę pačius skaniausius kebabus.“ Kai jų nedidelis verslas įsivažiavo, pora nutarė samdyti žmones, kurie dabar sėkmingai dirba. „Šiuo metu mūsų kebabai Šiauliuose“, – džiaugiasi pasiteisinusia idėja Solveiga.


Mylimasis moka ją nustebinti
Prieš ketverius metus Solveiga susipažino su savo dabartiniu draugu ir sužadėtiniu Laimiu. Tuomet ji buvo dėmesio išsiilgusi mergina. „Aš gyvenau su seneliais, jie, aišku, konservatyvūs žmonės. Kai draugė pakvietė į mergvakarį, kuriame turėjo šokti striptizo šokėjas, buvo kažkas tokio! Po pasirodymo paprašėme, kad jis liktų su mumis ir pratęstume smagų vakarą kartu. Liko. Tik tuomet aš nežinojau, kad Laimiui patinka tik tamsios merginos. O aš buvau šviesi. Jis ėmė bendrauti su tamsiaplauke, o į mane net neatkreipė dėmesio, tačiau, man įsiterpus į pokalbį, staiga vaikino akys įsmigo į mane. Neatsimenu, ką leptelėjau, bet sudominau taip, kad, visą vakarą prakalbėję, mes daugiau nebeišsiskyrėme“, – prisimena Solveiga. Labai greitai jiedu susimetė klumpes ir pradėjo kurti bendrą gyvenimą. „Nė akimirkos nesigailėjau dėl savo priimto sprendimo“, – tikina mergina. – Mes nevaržome vienas kito laisvės. Dabar Laimis Graikijoje, mat sugalvojo ir išlėkė atsipūsti nuo darbų, o aš negaliu, nes reikia koncertuoti. Tačiau esu visiškai rami - mes pasitikime vienas kitu.“ Solveiga niekada nepamirš piršlybų akimirkos. „Po pusės metų draugystės jis man pasipiršo. Romantiškoje aplinkoje, prie taurės vyno, didžiulėje kriauklėje, kurią padavėja atnešė ant stalo, buvo sužadėtuvių žiedelis. Susijaudinau kone iki ašarų“, – vieną svarbiausių gyvenimo dienų prisimena mergina. Jiedu gyvena draugo vieno kambario bute, pasiremontuoja, kai reikia patys, susitvarko ir džiaugiasi tuo, ką turi. „Aš nesvajoju apie jokius namus ar prabangius automobilius. Dabar man svarbiausia – muzikos grupė. Smagu, kad galiu save realizuoti ir turiu veiklos nuo ryto iki vakaro.“ O muzikinei veiklai atsidavusią draugę vis kažkuo nustebina mylimasis. „Kartą gavau trumpąją žinutę, kad grįžusi jo nežadinčiau, o durys bus atrakintos. Įlipau į liftą, o jis papuoštas žiedlapiais. Pagalvojau, kad vyksta kažkokia šventė. Einu koridoriumi buto link – žiedlapiais nubarstytas takas iki mūsų buto durų... Negi visa tai man? Atsidarau duris, kambaryje dega daugybę žvakių, o lovoje guli mano pusnuogis Laimis! Paklotas raudonas šilkinis patalas ir jo burnoje – rožė… Taigi karšta naktis garantuota!“ – intymias gyvenimo akimirkas atveria mergina.


Visur kartu
Nors Solveigai tik dvidešimt vieneri, ji sako jau spėjusi išsilakstyti. „Mes su Laimiu nesilankome klubuose ir į kavines einame retai. Kur kas smagiau sėsti dviem į automobilį ir važiuoti, kur akys mato.“ Laimiui ir Solveigai patinka įamžinti neįprastus vaizdus. „Lekiame į gamtą ir ieškome senų aptriušusių sodybų, mašinų liekanų, griuvėsių... Mus abu tai „veža“. Kai tavo darbas scenoje, laisvu metu norisi tik ramybės.“ Pora, ištaikiusi laisvą savaitgalį, dažnai skuba į Druskininkus, mat čia jie turi namelį.
Solveigos draugas labai palaiko jos svajonę dainuoti. „Jis mane ir į „Kelias į žvaigždes“ atrankas atsitempė!“ – džiaugiasi mylimojo iniciatyva mergina. Laimiui ir Silveigai labai patinka sportuoti. „Šiaip einu į sporto klubą, bet dabar vasarą bėgiojame stadione. Jis išbėga pirmas, lekia į dušą, tada aš bėgu. Bandėme bėgti kartu, bet vis kyla noras paplepėti, pažiūrėti vienas į kitą – tai trukdo atsakingai rytinei treniruotei.“ Mergina dar kartą pakartoja. „Mums nuogas kūnas – ne tabu. Tai grožis! Abu mėgstame lankytis parodose, kuriose akcentuojamas nuogas žmogaus kūnas, jo siluetas. Tiesiog patinka tai stebėti.“ Draugystės pradžioje Laimis merginą nuvežė pas kirpėją. „Atvežė į kirpyklą, pasodino į kirpėjos kėdę ir iš blondinės tapau juodaplauke“, – šypteli ji ir priduria, jog dabar ji savęs nebeįsivaizduoja šviesiais plaukais.
Neseniai gimtadienio proga dukrai didžiulę staigmeną paruošė tėvai. „Dėžutėje radau šventintą duonos gabaliuką ir nosinaitę, o joje – automobilio raktelius!“ – nuo paauglystės su seneliais gyvenusiai merginai tai buvo džiugus ir netikėtas tėvų parodytas dėmesys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas