Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaidas Baumila: „Nesu plastinių operacijų auka“

Atlikėjas pusantrų metų lankosi sporto klube bei laikosi dietos, jau pusę metų nešioja dantų lyginamąjį lanką („briketus“) ir ruošiasi chirurginei žandikaulio operacijai.
Foto naujienai: Vaidas Baumila: „Nesu plastinių operacijų auka“
Foto naujienai: Vaidas Baumila: „Nesu plastinių operacijų auka“ / zmones24.lt
Sėkmės ir populiarumo jam daug kas galėtų pavydėti, tačiau Vaidas Baumila sako, kad jis nesijaučia pranašesnis už kitus.

Man reikia šitos operacijos!


Nuo pat mažens Vaidas domėjosi sportu. Netgi baigė krepšinio mokyklą ir rimtai galvojo apie krepšininko karjerą. Nors dabar vaikinas yra atsidavęs muzikai, sportu jis vis dar domisi, o krepšinis tebėra viena didžiausių Vaido aistrų. Atlikėjas pusantrų metų lankosi sporto klube bei laikosi dietos, jau pusę metų nešioja dantų lyginamąjį lanką („briketus“) ir ruošiasi chirurginei žandikaulio operacijai. Nuo gimimo Vaidas turėjo labai prastą sukandimą, o situacija palaipsniui vis blogėjo. Jis niekada dėl to nekompleksavo, jam tai netrukdė nei dainuoti, nei kalbėti, nei kvėpuoti. Tačiau ši operacija – būtina. Ji reikalinga ne tik dėl estetinio grožio, bet ir dėl sveikatos. Štai taip Vaidas paneigia gandus, kad jam galvą susuko plastinės operacijos. Atlikėjas prisiekinėja, kad netapo plastinių operacijų maniaku, o apie žandikaulio operaciją galvojo dar prieš dalyvaudamas muzikiniame realybės šou „Dangus“, tačiau tada nebuvo galimybės jos pasidaryti.


Justę myliu ir dabar


Vaidas su buvusia šokėja, o dabar grupės „Šokoledas“ dainininke Juste Mozolyte pradėjo susitikinėti vos tik jam išėjus iš realybės šou „Dangus“. Pora draugavo keletą metų, o Vaidas šį laikotarpį prisimena kaip kupiną meilės, gražių jausmų ir romantikos. Tačiau tik dėl jiems žinomų asmeninių priežasčių Vaido ir Justės keliai išsiskyrė, o daugiau pasakoti apie tai vaikinas nenori, nes tai yra tik jų abiejų reikalas. Tačiau ir po išsiskyrimo jie liko draugais. „Aš Justę kaip savo draugę ir dabar labai myliu bei gerbiu. Mes susitinkame ne tik koncertuose. Kadangi abu esame toje pačioje draugų kompanijoje, daug laiko praleidžiame drauge, dažnai kartu linksminamės. Mes visada kvailiojam ir šėliojam, draugai netgi klausia, ar mes vėl kartu. Tačiau to tikrai niekada nebus“, – atvirauja Vaidas. Nors praėjo jau dveji metai, kai pora išsiskyrė, bet žavus ir populiarus vaikinas vis dar... vienišas. Gal iš tiesų jausmai kažkada mylėtai merginai dar nėra užgesę?


Pirmos tikros atostogos per ketverius metus
Daug laisvalaikio neturintis atlikėjas vasarą gali truputėlį atsipūsti – kolegijoje dabar vasaros atostogos, o koncertuoti reikia tik savaitgaliais. Laisvu metu Vaidas dažniausiai žaidžia krepšinį ar futbolą, važiuoja į gamtą prie vandens ar linksminasi su draugais. Linksmybes ir naktinius klubus mėgstantis atlikėjas tvirtina, kad yra labai kuklus ir paprastas vaikinas, todėl savo populiarumu net nenori naudotis bandant prasibrauti prie populiaraus naktinio klubo įėjimo. Vaidas nenori, kad žmonės manytų, jog yra pasipūtęs ir išpuikęs. Vis dėlto vaikinas prisipažįsta, kad dažno klubo durys jam visada atviros, o ir apsaugininkai patys kviečia praeiti į priekį. Leisdamas sau šiek tiek pasvajoti, Vaidas sako, kad su malonumu gyventų šiltuosiuose kraštuose, pavyzdžiui, Havajuose, ir užsiiminėtų ekstremaliu sportu, mat yra šioks toks adrenalino fanatikas.
Po ketverių metų Vaidas šią vasarą pirmą kartą turėjo normalias atostogas – jis kartu su savo pusbroliu atostogavo Ispanijoje. Kelias dienas praleidę Barselonoje ir Valencijoje, vėliau vaikinai linksminosi pramogų rojuje Ibizoje.


Aš ne Justinas Timberlake’as!

Vaidas su vienu garsiausiu pasaulio atlikėju Justinu Timberlake’u buvo pradėtas lyginti jau prieš ketverius metus, vos tik peržengė realybės šou „Dangus“ slenkstį. Panašus balso tembras ir dainavimo maniera, judesiai, aprangos stilius, o kur dar pavydėtinas pasisekimas tarp dailiosios lyties atstovių... Spauda jau seniai jį pakrikštijo lietuviškuoju Justinu. Tačiau Vaidą tokie palyginimai bei epitetai įvairiausiuose spaudos leidiniuose, švelniai tariant, erzina. Jis supranta, kad būdamas baltaodis dainininkas ir atlikdamas ritmenbliuzo ir soul muzikos dainas jis visada bus lyginamas su geriausiu ir garsiausiu šios srities atstovu, tačiau sąmoningai jo tikrai nepamėgdžioja, netgi atvirkščiai – stengiasi kuo labiau atsiriboti. „Niekam nepatinka būti su kuo nors tapatinamam, bet geriau būti lyginamam su pasaulinio lygio žvaigžde nei šiaip su kuo nors“, – mano Vaidas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai