Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktorija Perminaitė: esu laisva, bet širdis užimta!

Viktorija vis dažniau galvoja apie šeimą ir vaikus, tačiau ji neskubina įvykių. Šiuo metu energija trykštanti mergina panirusi į darbą televizijoje ir rūpinasi savo solinės karjeros pradžia.
Foto naujienai: Viktorija Perminaitė: esu laisva, bet širdis užimta!
Mariaus Žičiaus nuotrauka / zmones24.lt

Gimimo data, vieta: 1981 06 17, Klaipėda.

Šeima, kurioje gimė: mama - namų šeimininkė, tėtis - verslininkas; sesuo - moksleivė, lanko pramoginius šokius.

Šeiminė padėtis: netekėjusi.

Karjera: pramoginės televizijos laidos „Padainuokim!“ vedėja, buvusi grupės „Mango“ narė, greitai pradės solinę karjerą.


Viktorija vis dažniau galvoja apie šeimą ir vaikus, tačiau ji neskubina įvykių. Šiuo metu energija trykštanti mergina panirusi į darbą televizijoje ir rūpinasi savo solinės karjeros pradžia. Jau kitą savaitę Viktorijos gerbėjai išgirs pirmąją jos dainą.  


Kupini staigmenų metai


Šie metai dainininkei kupini staigmenų. Gaila, kad ne visos jos buvo malonios. Iširus grupei „Mango“, Viktorijos gyvenime atsivėrė tuštuma. Prie įtempto gyvenimo tempo įpratusiai merginai trūko koncertų, repeticijų, nuoširdžių bei draugiškų pokalbių su grupės narėmis. Tačiau Viktorija neilgai liūdėjo. Visada besišypsančią ir spinduliuojančią gera nuotaika merginą pakvietė dirbti į televiziją, tačiau šis pasiūlymas buvo laikinas - tik iki vasaros pradžios. Pasibaigus televizijos sezonui, merginos gyvenime vėl įsivyravo štilis, jos galvoje sukosi įkyrios mintys, ką toliau daryti. Ko gero, likimas seniai Viktorijos gyvenime viską sudėliojo į vietas: netikėtai dainininkę pakvietė dirbti į radijo stotį „Laluna“, naujienų  laidą „Vasaros banga“, o paskui sulaukė dar vieno TV3 televizijos pasiūlymo - tapti vasaros projekto  „Gelbėtojų stotis“ vedėja. Viktorija žinojo, kad šie darbai tik iki vasaros pabaigos. Netrukus Gintaras ir Mindaugas Bendžiai pasiūlė merginai pradėti solinę karjerą, o nuo šio rudens ji vėl netikėtai grįžo į TV3 muzikinę laidą „Padainuokim!“. Buvusi grupės „Mango“ narė neslepia, kad apie tokias gyvenimo permainas nė nesvajojo. Dabar ji džiaugiasi darbu televizijoje ir planuoja pradėti solinę karjerą.      


Turi naują draugą?


Permainų šiemet  netrūko ir asmeniniame Viktorijos gyvenime: sausio mėnesį ji išsiskyrė su ilgamečiu  draugu grupės „Amberlife“ nariu Edgaru Lubiu. Dainininkė tikina, kad dabar neturi artimo draugo, tačiau paklausus, ar jos širdis laisva, paslaptingai šypsosi: „Aš visada įsimylėjusi arba susižavėjusi! Be šio jausmo širdyje negalėčiau gyventi. Būtent tai žmogų veda į priekį, skatina kurti, kažką daryti. Galiu atsakyti dabar labai populiaria fraze: „Esu laisva, bet širdis užimta!“ Tačiau antrosios pusės tikrai neturiu“, - kaip visada šelmiškai šypsodamasi atsakymą patikslina Viktorija. „Padainuokim!“ laidos  vedėja neslepia, kad po skyrybų su dabar jau buvusiu mylimuoju Edgaru jos gyvenime padaugėjo gerbėjų. Merginai vėl dėmesį pradėjo rodyti senos simpatijos, atsirado naujų bičiulių. „Rankos ir širdies atkakliai kol kas niekas nesiekia, bet šiltų draugysčių, naujų draugų tikrai padaugėjo“, - prasitaria buvusi „Mango“ narė. Prieš gerą pusmetį viename „Privatu!“ interviu Viktorijos draugas sakė, kad jų meilės istorijoje dar nededa taško. Tačiau žavioji mergina mano, kad jei per tiek laiko jie nesugrįžo vienas pas kitą, tai ir nebesugrįš. „Kažkada sakiau, kad kartais net ir du vienas kitą labai mylintys žmonės negali būti kartu. Prabėgo beveik metai. Manau, mes nebebūsime kartu“, - rimtai sako Viktorija. Dainininkė neslepia, kad vis dažniau pagalvoja apie šeimą bei vaikus. „Aš laukiu to vienintelio, tikiu, kad likimas man atsiųs gerą, tvarkingą ir mokantį mylėti vyrą, kad su juo sukursiu šeimą ir turėsiu vaikų. Žinau, kad negaliu paspartinti likimo. Kad ir kaip norėčiau šeimos, prekybos centre nenusipirksiu nei vyro, nei vaikų. Kiekvienam šis gyvenimo laikotarpis prasideda skirtingu laiku. Labai noriu ir vaikų, ir šeimos, bet kol kas jų neturiu. Taigi šiuo metu džiaugiuosi kitais dalykais - greitai pradėsiu solinę karjerą“, - optimistiškai kalba Viktorija.   


Pradės solinę karjerą


Dar vasarą Viktorija pradėjo įrašinėti pirmąsias dainas, tačiau rugpjūtį, sužinojusi, kad turi rimtų problemų su balso stygomis, darbą sustabdė. Dabar dainininkė vėl pluša įrašų studijoje. Jau kitą savaitę Lietuvos radijo stotyse skambės pirmoji Viktorijos Perminaitės daina. Buvusi grupės „Mango“ narė prasitaria, kad visada bijojo scenoje dainuoti viena. „Tiesą pasakius, aš dar nelabai žinau, nei kaip aš jaučiuosi, nei kaip jausiuosi dainuodama viena. Scenoje dainuodavome visos merginos - visą laiką būdavome kaip vienas kumštis. Juk dešimt metų praleidome scenoje! Jei kažkas negerai, tą pačią akimirką viena kitą iš žvilgsnio suprasdavome, tą pačią akimirką sugalvodavome, ką daryti, kad viskas būtų gerai. Žinau, kad vienai scenoje tikrai bus nedrąsu. Tokie žmonės man visada atrodė labai drąsūs, stiprūs ir pasitikintys savimi. Kol kas nežinau, ar man pavyks tokiai būti, bet aš tikrai labai stengsiuosi. Svarbiausia, jog manimi patikėjo, o patikėjo tokie žmonės kaip Gintaras ir Mindaugas“, - nerimavo dainininkė. Viktorija neslepia, kad jei prodiuseriai Gintaras ir Mindaugas nebūtų jos paskatinę, pati ji niekada nebūtų išdrįsusi žengti tokio žingsnio. 


Edgaras dabar gyvena Islandijoje


Po ketverių metų draugystės išsiskyręs su Viktorija Edgaras Lubys (26) sakė, kad jų meilės istorijoje dar nededa taško. Gal todėl žurnalistai nė karto nepastebėjo jo kitų merginų draugijoje. Visą savo energiją muzikantas  nukreipė ne į naujų merginų paiešką ar nuotykius, o į muziką. Vaikinas prisipažino įrašų studijoje dirbdavęs po dvidešimt keturias valandas per parą. Šiuo metu Edgaras gyvena Islandijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento