Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktorija Perminaitė: kad būčiau laiminga, reikia vyro!

Ji graži, populiari, geidžiama ir mėgstama. Tačiau Viktorija Perminaitė sako, kad iki pilnos laimės trūksta vyro, šeimos ir atsikratyti kelių nereikalingų kilogramų. Gal visa tai ne už kalnų?..
Foto naujienai: Viktorija Perminaitė: kad būčiau laiminga, reikia vyro!
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Viktorija Perminaitė.

Gimimo data, vieta: 1981 06 17, Klaipėda.

Šeima, kurioje gimė: mama - namų šeimininkė, tėtis - verslininkas, sesuo - moksleivė, lanko pramoginius šokius.

Šeiminė padėtis: netekėjusi.

Pasiekimai: buvo pramoginės televizijos laidos „Padainuokim!“ vedėja; buvusi grupės „Mango“ narė, neseniai pradėjo solinę karjerą; su dviem kolegėmis atidarė kelionių agentūrą „Mango turas“.


Ji graži, populiari, geidžiama ir mėgstama. Tačiau Viktorija Perminaitė sako, kad iki pilnos laimės trūksta vyro, šeimos ir atsikratyti kelių nereikalingų kilogramų. Gal visa tai ne už kalnų?..


- Viktorija, kuo dabar gyveni?


- Dabar daugiausia laiko suryja solinio albumo įrašymas ir neseniai atidaryta kelionių agentūra „Mango turas“. Dirbu ne tik darbo dienomis, bet ir savaitgaliais. Kartais pamiegu ir repeticijų salėje, ir įrašų studijoje (juokiasi).


- Ar asmeniniam gyvenimui lieka nors truputį laiko?


- Visiškai nelieka. Kai kas nors paklausia, ar mačiau kokį nors filmą, ar dalyvavau vakarėlyje, dažniausiai mano atsakymas būna neigiamas. Laikraščių neskaitau, televizoriaus nežiūriu. Esu atitrūkusi nuo mėnesio aktualijų. Suprantu, kad tai laikina ir viskas greitai atslūgs: iki vasaros pradžios pasirodys mano albumas, įsibėgės „Mango turo“ veikla.


- Dešimt metų atidavei save dainoms, scenai. Kada pagaliau skirsi laiko sau, atsiduosi šeimai?


- Aš juk negaliu sukurti šeimos su pačia savimi! Jeigu nėra to artimo žmogaus, su kuriuo norėčiau sukurti šeimą, tai apie ką mes kalbame?


O Tu ieškai antrosios pusės, ar lauki, kol Tave suras tas vienintelis?


- Nei laukiu, nei ieškau. Jeigu šiame sviete yra toks žmogus, kuris skirtas man, o aš jam, jis atsiras savaime. Palieku visą tai likimui. Tiesa, galvoju, kad žmogus truputį gali pats pakoreguoti savo likimą (šypsosi).


- Šiuo metu neturi vaikino, tačiau ar bent pasvajoji apie rimtus santykius ir šeimą? Gal ir artimieji daro spaudimą?


- Aš juk nespecialiai neturiu vaikino. Noriu šeimos ir vaikų gal kokius jau penkerius metus, bet ar man pačiai ją su savimi kurti? Nėra to vienintelio. Aš noriu, bet jo nėra. Tai ką man dabar daryti?


- Pakalbėkime apie kitus dalykus. Kol Tave grimavo „Privatu!“ viršelio fotosesijai, minėjai apie padidėjusį savo svorį. Ar jis pastaruoju metu Tau kiša koją gyvenime?


- O kuri moteris nenori gražiai atrodyti? Niekada gyvenime nebuvau tokia stambi, todėl ir jaudinuosi.


- Kodėl svoris Tau nenumaldomai didėja? Regis, atidžiai renkiesi maistą...


- Manau, kad viskas yra dėl to, jog dešimt metų gyvenau labai aktyvų gyvenimą. Sportuodavau, be to, nuolat skubėdavau, repetuodavau, koncertuodavau... Praėjusį pavasarį viskas sustojo, o aš pradėjau gyventi ramų ir pasyvų gyvenimą. Natūralu, kad svoris pradėjo augti. Be to, man greitai bus 30 metų. Žinai, hormonai ir kiti dalykai... Juk bėgant metams moters organizmas labai keičiasi, lėtėja medžiagų apykaita.


- Jei ne paslaptis, kiek priaugai nepageidaujamų kilogramų?


- Anksčiau buvau priaugusi 11 kilogramų, bet pavyko kelis numesti. Dabar mano antsvoris yra apie 7 kilogramus.


- Paprastai moterys sunkiai su tuo susitaiko. Neapniko depresija?


- Aišku, kad buvo. Kai reikia nueiti iki parduotuvės, o tu net netelpi į treningines kelnes. Čia yra baisu! Aš jau nekalbu apie drabužius, kuriais norisi pasipuošti einant į kokį vakarėlį - apskritai į nieką netelpu.


- Tačiau daugelis moterų, o gal ir vyrų Tau paprieštarautų sakydami, kad geriau būti prisirpusia, o ne bulimija ar anoreksija sergančia mergina...


- Aš niekada gyvenime nebuvau liekna. Kai dalyvavau televizijų projektuose, numečiau svorio, tačiau tuomet išryškėjo raumenys ir vis tiek neatrodžiau liekna. Buvau normali, o dabar esu mergina su antsvoriu (juokiasi).


- Greitai bus metai, kai nevalgai mėsos. Kodėl nutarei tapti vegetare?


- Kai pradėjo augti svoris, pamąsčiau, kad reikia keisti mitybą. Kaip tik tuo metu pastebėjau, jog kuo toliau, tuo labiau man nesinori mėsos. Man buvo atmetimo reakcija - užuosdavau mėsos kvapą ir mane supykindavo. Taip ir pabandžiau. Be to, vėliau perskaičiau daug literatūros apie gyvūnų teisių gynimą. Tai mane labai paveikė.


- Neseniai televizija anonsavo laidą, kurioje Tu neva prisipažinai pati sugriovusi savo gyvenimo laimę. Ar iš tiesų viskas taip buvo?


- Ne visai. Tiesiog ta žurnalistė mane ne taip suprato. Kai ji paklausė, ar aš gailiuosi, kad nutraukiau santykius su Edgaru  (buvusiu vaikinu Edgaru Lubiu iš grupės „Amberlife“ - aut. past.), atsakiau, jog nesigailiu. Minėjau, kad tai buvo abipusis susitarimas. Man buvo skaudu, tačiau tikrai dėl to nesigailiu. Jeigu taip turėjo įvykti, taip ir atsitiko. Jei nebūčiau išsiskyrusi su Edgaru, gal kažkas gražaus nebūtų įvykę mano gyvenime...

Aš pripažįstu, kad esu sunkus žmogus, nelengva su manimi bendrauti, nes mėgstu aplinkiniams vadovauti. Tačiau pastaruoju metu kitaip bendrauju su artimais žmonėmis. Apskritai, po skyrybų labiau pradėjau save nagrinėti ir radau ydų, kurias panorau pakeisti.


- O Tu su Edgaru dar pabendrauji? Ar visai nutraukėte santykius po skyrybų?


- Pabendraujame... Kaip draugai. Tačiau po ilgų santykių, kai buvome pora, nelengva bendrauti kitaip. Ilgą laiką po išsiskyrimo mes su Edgaru visai nešnekėjome. Buvo laikas, kai vienas kitam jautėme pyktį.


- O gal ateityje vėl su juo susibėgsite ir būsite pora?


- Nekalbėkime apie tai. Nenoriu.


- Viktorija, ar jautiesi laiminga ir kokios Tavo svajonės?


- Turiu tokią elementarią svajonę - noriu būti laiminga! Į šį žodį man įeina mano ir artimųjų sveikata, šeima, tikslų turėjimas. Tai tiesiog yra mano svajonė. Aš noriu būti laiminga ir aš būsiu laiminga (juokiasi). Ir dabar esu, bet galėčiau būti laimingesnė. Kaip jau sakiau, neturiu savo šeimos, mylimojo, bet moku džiaugtis ir kitais dalykais.


Edgaras Lubys (25): gyvenimas be Vikos


Buvęs Viktorijos gyvenimo draugas muzikantas Edgaras Lubys, geriau žinomas kaip Amberlife'as, šiuo metu gyvena Islandijoje. Vaikinas nebuvo nusiteikęs daug pasakoti apie draugystę su buvusia mylimąja. Bent jau taip pasirodė, kai susisiekėme su E. Lubiu.
„Sunku kažką pasakyti. Šita tema jau išsemta ir nėra ko joje daug kapstytis. Ar gali būti, kad mes vėl kada nors būsime pora? Nebereikia pilstyti iš tuščio į kiaurą. Jeigu per tiek laiko vėl nesusiėjome, vadinasi, nieko ir nebus. Dabar aš gyvenu gyvenimą, kuriame nėra Vikos“, - kalba muzikantas.

Tiesa, pastaruoju metu pasklido kalbos, esą vaikinas turi naują panelę, kuri taip pat priklauso pramogų pasauliui. Tačiau tiesiai šviesiai paklaustas apie naujus santykius, Edgaras paprašė nesikapstyti po jo asmeninį gyvenimą. „Ar turiu naują merginą, ar ne, nuo to niekas nepasikeis. Noriu pasilikti asmeninės erdvės“, - paprašo pašnekovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento