Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min startuoja unikalus „Eurovizijai“ skirtas projektas: įvertinkite

Iki 64-osios „Eurovizijos“ starto likus vos daugiau nei mėnesiui, 15min pristato unikalų projektą, kuris padės prisiminti ryškiausias konkurso dainas. Nuo šiol kiekvieną savaitę portale pasirodys dvi laidos. Vienoje žinomi šalies pramogų pasaulio atstovai turės gerokai pamiklinti savo atmintį ir atpažinti, kokia gi eurovizinė daina groja per ausines, o kitoje laukia dar didesnis iššūkis – žinomi atlikėjai privalės patys sudainuoti eurovizinę dainą! Pirmoji – Marija Grabštaitė.
Marija Grabštaitė
Marija Grabštaitė / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Tikriausiai kiekvienas iš karto galėtų sudainuoti ar bent jau paniūniuoti kone ryškiausių Lietuvos nacionalinės atrankos nugalėtojų „LT United“ dainą „We are the winners“. Tačiau 15min žinomiems atlikėjams pateikė kiek sunkesnę užduotį – talentingiems atlikėjams teks ne tik prisiminti, bet ir sudainuoti kur kas sudėtingesnius kūrinius.

Kaip su šia užduotimi susitvarkė atlikėja Marija Grabštaitė, ar ji prisiminė visus jai į rankas pakliuvusius kūrinius, ir ar jai pavyks sukudakuoti kaip praėjusių metų „Eurovizijos“ nugalėtojai iš Izraelio Netta Barlizai? Atsakymas – vaizdo įraše.

Prisiminkite ryškiausias didžiausio muzikinio projekto pasaulyje dainas kartu su 15min. Pirmoji dalyvė – atlikėja Marija Grabštaitė:

VIDEO: „Eurovizijos“ išbandymas prasideda: Marija Grabštaitė užkudakavo kaip nugalėtoja iš Izraelio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito