Sportas gyvai

Aldegunda „Eurovizijos“ dainų konkursui pristato savo naują kūrinį „Holiday“

Aldegunda sako nepamenanti, kada paskutinį kartą buvau atostogauti. Todėl nusprendė atostogų nuotaiką perkelti į sceną, atsipalaiduoti ir patirti karštus jausmus dainoje, sužadinti gerą nuotaiką ir pasilinksminti.
Aldegunda
Aldegunda / Aurimas Šidlauskas Photograpfy nuotr.

„Viskas iš tikrųjų šį kartą pakankamai paprasta ir aišku. Manau pakaks man savo muzikoje gvildenti pasaulio problemas – laikas atsipalaiduoti“, – sako atlikėja, pristatanti naują dainą.

Aldegundą „Eurovizijos“ scenoje išvysime trečią kartą. Ji pasakoja, kiek visgi laiko, energijos ir jėgų atlikėjai paaukoja, kad tris minutes galėtų pasirodyti scenoje.

Aurimas Šidlauskas Photograpfy nuotr./Aldegunda
Aurimas Šidlauskas Photograpfy nuotr./Aldegunda

„Jaučiuosi, jog mėnesį nebuvau namuose (juokiasi). Visą tą laiką pasiruošimo konkursui darbai vyko visu pajėgumu. Pradedant pačios dainos ir jos vaizdo klipo kūrimu, montavimu, pamokomis šokių studijoje, baigiant įvaizdžio kūrimu valandų valandas stoviniuojant medžiagų parduotuvėse.

Esu dėkinga už šią patirtį, nes kaskart prasiplėčia profesionalių pažinčių ratas, kaskart bandai save pastumt vis toliau, padaryt vis geriau. Todėl noriu pasveikinti visus atlikėjus, kurie stengiasi, ruošiasi, dalyvauja ir atiduoda žiūrovams didelę dalį savęs“, – sako Aldegunda.

Aldegunda, 19 metų gyvenusi Čikagoje ir prieš keletą metų sugrįžusi į Lietuvą pastebi, jog jos gyvenimas visuomet bus tarp dviejų žemynų.

Aldegunda – „Holiday“:

VIDEO: ALDEGUNDA - HOLIDAY // EUROVISION 2022 LITHUANIA (Official Video)

„Čikaga ir joje gyvenantys žmonės, tiek lietuviai, tiek ir amerikiečiai, visuomet mano širdyje. Pasiilgstu jų kaip šeimos, juk tiek daug metų praleista drauge. Draugės, su kuriomis kartu auginome vaikus, muzikos mokytojos darbas lietuviškojoje „Maironio“ mokykloje, mano įrašų studija ir muzikos kolegos – visi liko ten, už Atlanto.

Todėl ir žodis „namai“, sugrįžus atgal į Lietuvą, įgijo naują prasmę. Nes namai yra ta vieta, kurioje yra mylimi žmonės, tad manau, jog drąsiai galiu sakyti, kad tapau pasaulio piliete… “, – juokiasi atlikėja.

Aurimas Šidlauskas Photograpfy nuotr./Aldegunda pristato „Eurovizinę“ dainą
Aurimas Šidlauskas Photograpfy nuotr./Aldegunda pristato „Eurovizinę“ dainą

Paklausus Aldegundos, kokie jos Naujųjų metų tikslai ir iššūkiai, ji atsakė, jog svarbiausi du pasižadėjimai sau yra nesinervinti dėl smulkmenų, ir nešvaistyti laiko vėjais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius