Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aleksandras Pogrebnojus linki sėkmės Monikai ir Vaidui: „Ne visai švelni kritika nenuėjo veltui“

Praėjusią savaitę Lietuvos atstovų įvaizdį „Eurovizijoje“ sukritikavęs dizaineris Aleksandras Pogrebnojus prieš pasirodymą pusfinalyje jiems siunčia linkėjimus. „Diena, kai kritikai nustoja zzzzzysti... Sėkmės Monikai ir Vaidui!“ – paviešinęs šmaikščią dailininko Ryčio Daukanto karikatūrą rašė uodu joje tapęs dizaineris.
Aleksandro Pogrebnojaus šaržas
Aleksandro Pogrebnojaus šaržas / Ryčio Daukanto piešinys

Monika ir Vaidas į sceną žengs jau šį vakarą, 22 valandą Lietuvos laiku prasidėsiančiame konkurse jie pasirodys pirmieji.

Pirmą kartą išvydęs eurovizinius lietuvių kostiumus dizaineris negailėjo kritikos strėlių. Tokie drabužiai, pasak jo, jaunus atlikėjus pavertė eiliniais jaunavedžiais, o Vaido įvaizdis dizaineriui pasirodė per saldus ir per nuobodus.

„Viskas taip kultūringa ir be jokios avantiūros – gali drąsiai važiuoti žiedų mainyti... Juk kas tinka vestuvėms, ne visada tiks „Eurovizijai“, – dar anksčiau sakė A.Pogrebnojus.

Tačiau likus vos kelioms iki pusfinalio, dizaineris pripažino: „Po kai kurių pokyčių Baumila atrodo žymiai geriau. Reiškia, ne visai švelni kritika nenuėjo veltui.“

Pasak jo, dabar jokių pastabų atlikėjams jau nebereikia sakyti. „Tegu atsipalaiduoja ir pereina į finalą. O finale liks tik laimėti, nes bet kokia kita vieta „Eurovizijoje“ neturi jokios reikšmės. Šiuo metu reikia Lietuvos atlikėjus palaikyti ir nervų jiems daugiau negadinti“, – Žmonės.lt sakė A.Pogrebnojus.

Mindaugo Meškausko nuotr./Aleksandras Pogrebnojus
Mindaugo Meškausko nuotr./Aleksandras Pogrebnojus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas