Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Pojavis užsienio spaudai apie atstovavimą „Eurovizijoje“: „Dabar tai atrodo kaip stebuklas“

Lietuvos atstovas „Eurovizijos“ konkurse Andrius Pojavis po vos prieš mėnesį patirtos sėkmės nacionalinėje atrankoje jau sulaukė gausybės užsienio žiniasklaidos atstovų dėmesio. Praėjusią savaitę jis davė interviu portalui escwebs.com, kurio metu sakė, jog tapti šalies atstovu jam prilygsta stebuklui.
Andrius Pojavis
Andrius Pojavis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

A.Pojavį portalas ecswebs.com apibūdina glaustai: pasakoja, jog muzikuoti 29-erių vyras pradėjo būdamas dar visai jaunas, praeityje buvo įkūręs grupę „No Hero“ su kuria laimėjo konkursą „EuroRock“. Debiutiniam albumui dainas A.Pojavis pradėjo rašyti gyvendamas Airijoje (čia jis praleido vienerius metus), jį išleido 2012-ųjų vasarą Milane, Italijoje.

Užsienio spaudai A.Pojavis pasakoja, jog gyvena „tarp Lietuvos ir Italijos“, kur yra sukūręs šeimą. Šiuo metu jo žmona laukiasi antrojo vaiko, kuris turėtų gimti pavasarį.

„Manau, kad tai kyla iš mano meilės muzikai ir iš šeimos. Dažnai eidavau žiūrėti, kaip senelis dainuoja chore“, – paklaustas, kodėl pasuko į muzikos verslą, pasakojo A.Pojavis.

Dainininkas portalui sakė, jog nacionalinėje Lietuvos atrankoje į konkursą dalyvauti nutarė atsitiktinai ir daug vilčių nedėjo – žinojo, kad šansai laimėti pasirodant pirmąkart išties maži.

„Dabar tai atrodo kaip stebuklas… Nesitikėjau, bet visada tikėjau“, – sakė jis.

Portalui jis taip pat pasakojo apie dainos „Something“ gimimą ir planus išleisti albumą anglų kalba. Vaikinas atviravo, jog vis dar neklausė, kokias dainas „Eurovizijoje“ atliks konkurentai, o konkrečių planų, kaip pasirodys pats, kol kas irgi neturi.

A.Pojavis džiaugiasi, kad pergalė nacionalinėje atrankoje jam jau atvėrė nemažai durų, o kuriomis iš siūlomų galimybių pasinaudos, bus matyti.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai