Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antroji „Fusedmarc“ repeticija „Eurovizijoje“: „Darbo dar liko nemažai“

Šeštadienio popietę Lietuvos atstovai „Eurovizijoje“ gavo dar vieną progą išbandyti konkurso sceną – turėjo 20 minučių repeticijai. Tai buvo paskutinis kartas, kai jie repetavo vieni – kitas kartas bus prieš pat antrąjį pusfinalį, kartu su konkurentais.
„Fusedmarc“
„Fusedmarc“ / Andres Putting nuotr.

Po pirmosios, trečiadienio „Eurovizijos“ lietuviai „Fusedmarc“ nebuvo patenkinti – vokalistė Viktorija sakė, kad trūksta garso, kas neleidžia atsipalaiduoti ir tinkamai pateikti kūrinio.

Šeštadienį Kijevo tarptautiniame parodų centre jie repetavo antrą sykį. Šįkart jie turėjo progą ištaisyti klaidas, aptarti pasirodymą su garso režisieriais ir dar labiau stengtis priprasti prie scenos.

Žiūrėkite repeticijos įrašus

VIDEO: ESCKAZ in Kyiv: Fusedmarc (Lithuania) - Rain Of Revolution (2nd rehearsal)

Pasak portalo LRT.lt, Denisas Zujevas sakė, kad visuomet yra ką tobulinti, tačiau grupė tikino esanti patenkinta tuo, ką pamatė peržiūrų kambaryje. Tokį požiūrį turi ir pasirodymo režisierius Povilas Varvuolis. Jo teigimu, darbo dar tikrai liko nemažai. „Tačiau rezultatai džiugina, pasirodymas gražėja ir gražėja“, – tikino jis.

Vis dėlto, pastabų P. Varvuoliui teko duoti ne tik pasirodymą filmuojančiai komandai, bet ir atlikėjams.

„Pagrindinė pastaba – matyti kameras. Visada yra tas didelės erdvės efektas, kai atlikėjai ateina į didelę, nematytą erdvę. Tie dalykai išblaško, atlikėjas sunkiai gali susikoncentruoti, nes jam reikia ir dainuoti, ir judėti, dar kamerą sekti ir kai erdvė – tokia didelė, norisi pasižiūrėti ir ką žmonės veikia, tada išsiblaškoma. Čia reikėtų daugiau darbo, tą darbą ir atliksime, o visa kita – gerai“, – LRT.lt sakė P. Varvuolis.

Po šios repeticijos „Fusedmarc“ daugiau neturės progos vieni mėgautis scena, kartoti dainos „Raino of revolution“. Trečiadienį prasidės 3 generalinės repeticijos, kai dainuoti teks kartu su varžovais.

„Fusedmarc“ pasirodymas vyks ketvirtadienį, antrojo pusfinalio metu. Jų pasirodymo numeris – 16.

Žiūrėkite konferenciją su „Fusedmarc“

VIDEO: ESCKAZ in Kyiv: Fusedmarc (Lithuania) press-conference

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas