Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ generalinė repeticija neapsiėjo be trikdžių: stebint žiuri teko kartoti pasirodymus

Generalinės repeticijos – svarbi kiekvieno tiesioginio šou dalis. Tai paskutinė proga ištaisyti klaidas, techninius nesklandumus. Deja, pastarųjų per antrą generalinę pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio repeticiją išvengti nepavyko.
„Eurovizijos“ pirmojo pusfinalio repeticija
„Eurovizijos“ pirmojo pusfinalio repeticija / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Vakarykštė diena visiems pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio dalyviams buvo itin svarbi. Sudalyvavę vienoje generalinėje tiesioginės dainų konkurso transliacijos repeticijoje, atlikėjai ir šokėjai atsikvėpti progos neturėjo, mat iškart turėjo ruoštis antrajai, skirtai nacionalinei žiuri.

Iš garsiausių muzikos ekspertų sudaryta komisija atidžiai stebėjo visų pirmojo pusfinalio dalyvių pasirodymus ir juos įvertino balais, kuriuos susumavus su žiūrovų balais antradienį vakare paaiškės, kurių šalių atstovai pateks į didįjį finalą gegužės 22 d.

Atrodo, ne kartą repetuoti ir nušlifuoti pasirodymai turėjo įvykti be didesnių trikdžių, tačiau jų išvengti nepavyko. Netinkamai veikusi įranga tobulai pasirodyti sutrukdė Maltos, Rumunijos ir Ukrainos atlikėjams.

„Dėl problemų su į ausis dedamais prietaisais per Maltos, Rumunijos ir Ukrainos pasirodymus antroje pirmojo pusfinalio generalinėje repeticijoje gegužės 17 d., kaip reikalauja taisyklės, visiems atlikėjams buvo suteikta proga savo dainas atlikti dar kartą, stebint nacionalinei žiuri, balsavusiai už pasirodymus“, – rašoma organizatorių išplatintame laiške.

Jie pridūrė, kad iki pirmosios tiesioginės pirmojo pusfinalio transliacijos gegužės 18 d. techniniai trikdžiai bus nuodugniai ištirti ir sutvarkyti.

15min primena, kad pirmajame pusfinalyje pasirodys ir Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovaujantys „The Roop“. Savo dainą „Discoteque“ jie atliks patys pirmieji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas