Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Į „Eurovizijos“ atrankos finalą nepatekusi Ieva Zasimauskaitė: „Aš jau laimėjau“

Šeštadienio vakarą vykusioje nacionalinės „Eurovizijos“ atrankoje paaiškėjo šeši dalyviai, kurie pateko į konkurso finalą. Deja, atrankos dalyviams Ievai Zasimauskaitei ir Sashai Song konkursas baigėsi ir šiemet išvykti į Kijevą jiedu šansų jau nebeturi.
Ieva Zasimauskaitė
Ieva Zasimauskaitė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

15min I.Zasimauskaitė pasakojo, kad šis pralaimėjimas jai nuotaikos nesugadino, o priežasčių, kodėl jai laimė šįsyk nenusišypsojo, gali būti begalė.

„Nežinau, kodėl taip nutiko, nes ne aš buvau teisėja ir vertintoja. Sulaukiau labai daug palaikymo ir žmonių žinučių. Žiūrovų balsai kainuoja ir daug žmonių manęs atsiprašė, kad gali skambinti tik vieną kartą arba visai negali, nes neturi pinigų. Skambučio kaina yra ganėtinai didelė, gal tai irgi prisidėjo“, – svarstė I.Zasimauskaitė.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Ieva Zasimauskaitė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Ieva Zasimauskaitė

Kaip ir kiekvienas, dalyvavęs nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos pusfinalyje, I.Zasimauskaite savo pasirodymu tikėjo ir norėjo patekti į finalą.

„Visą laiką tikiesi. Kai nulipau nuo scenos, mano vyras sakė: „Kad ir kaip susiklostytų, tavo šis pasirodymas buvo stebuklingas.“ Pats didžiausias laimėjimas „Eurovizijoje“ – sutikti žmones, kurie prisideda prie tavo pasirodymo. Man atrodo, kad aš jau laimėjau „Euroviziją“ ir dar daugiau, nes esu be galo patenkinta savo paskutiniu pasirodymu“, – džiaugėsi I.Zasimauskaitė.

I.Zasimauskaitė rankų nenuleidžia. Artimiausiu metu dainininkė pristatys savo kūrybos dainą, vėliau – albumą.

„Tikiuosi, kad išsvajotas albumas jau išvys dienos šviesą. Praėjusiais metais sakiau, kad iki Naujųjų metų išleisiu, šiemet tą patį sakau, bet labai tikiuosi, kad pavyks“, – pasakojo I.Zasimauskaitė.

Dainininkė neatmeta galimybės laimę bandyti ir kitų metų „Eurovizijoje“.

„Viskas priklauso nuo to, ar bus gera daina. Be to, tam reikia labai daug ruoštis. Savo pasirodymu reikia pradėti rūpintis dar prieš atrankas ir jei tai pavyks – tikrai dalyvausiu, bet tuomet jau reikės eiti iki pat galo“, – juokėsi I.Zasimauskaitė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ieva Zasimauskaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ieva Zasimauskaitė

I.Zasimauskaitė įvardijo ir savo favoritus, kurie, jos nuomone, turėtų patirti didžiausią sėkmę jau kovo 11 dieną vykstančiame nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finale.

„Po pusfinalio aš parašiau Gabrieliui ir Kotrynai, nes man labai patiko jųdviejų pasirodymai. Šie atlikėjai tikrai turi išskirtinį balsą, charizmą. Taip pat, Paulos daina man yra labai įsimintina. Bet kokiu atveju, pusfinalis buvo labai stiprus ir kiekvieną atlikėją galėčiau įsivaizduoti Kijeve“, – 15min pasakojo I.Zasimauskaitė.

Šeštadienį LRT televizija transliavo iki šiol svarbiausią nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos laidą – pusfinalį. Jo metu dėl teisės dainuoti konkurso finale kovėsi aštuoni dainininkai. Susumavus rezultatus paaiškėjo, kad eurovizinė kova šiemet baigėsi Ievai Zasimauskaitei ir Sashai Song.

TAIP PAT SKAITYKITE: Paaiškėjo šeši „Eurovizijos“ atrankos finalo dalyviai: kas važiuos į Kijevą?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus