Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Eurovizijos“ konkursą Andrius Pojavis išvyks pustuštėmis kišenėmis

Nors „Eurovizijos“ konkursas Malmėje prasidės mažiau nei po mėnesio, kaip tiksliai atrodys Andriaus Pojavio pasirodymas „Eurovizijos“ scenoje, vis dar nėra aišku. Lietuvos atstovo biudžetas, skirtas pasirodymui, yra kaip niekada mažas, tad dainininkui teks apsiriboti.
Fotosesijos akimirka
Fotosesijos akimirka / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Kaip teigė į „Eurovizijos“ konkursą A.Pojavį išlydintis Martynas Tyla, kiek tiksliai kainuos dainininko pasirodymas konkurse, dar neiašku. „Galutiniai pasirodymo kaštai paaiškėja praėjus maždaug pusantro mėnesio po „Eurovizijos“ – tikina vyras, vadovaudamasis pernai metais įgyta patirtimi – 2012-aisiais į konkursą jis išleido Donatą Montvydą.

Tačiau kiek pinigų A.Pojavio pasirodymui šiuo metu turi, M.Tyla slėpti neketina: „Galiu pasakyti preliminariai – viso labo turime apie 30 tūkst. litų.“

Pasirodymą dar tik planuoja

Turint tokį nedidelį biudžetą neaišku, kaip dainininko pasirodymas „Eurovizijos“ scenoje atrodys – mat už kiekvieną specialųjį efektą reikia mokėti. „Dar niekas nėra aišku. Situacija ims aiškėti, kai ten nuvyksime – tada ir susėsime viską dėlioti“, – patikina M.Tyla.

M.Tyla neatskleidė, kuo vilkės A.Pojavis: „Kokia bus Andriaus apranga, nesakysime iki paskutinės minutės. Žmonės matė jį ir su fraku, ir rokeriškai apsirengusį. Galutinį variantą pamatysite būtent per pasirodymą.“

Konkurse skambės ne vieno A.Pojavio balsas. „Bus pritariantieji vokalistai. Tik klausimas, ar juos matys žiūrovai“, – vis dar svarsto M.Tyla.

M.Tyla neatskleidė, kuo vilkės A.Pojavis: „Kokia bus Andriaus apranga, nesakysime iki paskutinės minutės. Žmonės matė jį ir su fraku, ir rokeriškai apsirengusį. Galutinį variantą pamatysite būtent per pasirodymą.“

Turėjo daugiau

30 tūkstančių litų – viena mažiausių sumų, skirta šalies atstovo „Eurovizijoje“ pasirodymui. Pastaraisiais metais Lietuvai atstovavę dainininkai turėjo storesnes pinigines.

„Kiek tiksliai kainavo mano pasirodymas konkurse, pasakyti sunku, bet labai gerai atsimenu, kad vien tie dūmai, kurie pasirodė scenoje, kainavo 35 tūkst. litų“, – 15min.lt pasakojo Azerbaidžane 14-ą vietą užėmęs D.Montvydas. O juk dar reikėjo mokėti už kostiumą ir kitas pasirodymo detales.

Evelina Sašenko teigia, kad jos pasiodymas "Eurovizijoje" kainavo apie 50 tūkst. litų. Dainininkė dainavo viena, bėt vilkėjo prabangia suknele.

Valstybės paramą pasirodymui buvo gavusi grupė „LT United“, kuri taip pat gerokai viršijo A.Pojavio biudžetą. Anot grupės „šokėjo“ Arnoldo Lukošiaus, rėmėjai jiems buvo dosnūs: „Mums davė kostiumus, buvo nupirkti bilietai. Už viešbutį, maistą ir pragyvenimą turėjome susimokėti patys. Algirdo Brazausko fondas mums skyrė 50 tūkst. litų, o kai patekome į finalą, dar 30 tūkst. skyrė Artūras Zuokas."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai