Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Į Monikos Liu elegantiškuosius „Sentimentus“ sureagavo metalistas: pažėrė pagyrų

Šiemet atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“ patikėjome atlikėjai Monikai Liu su daina „Sentimentai“. Jos pasirodymas nepaliko abejingų – „YouTube“ platformoje savo vaizdo įrašuose reakcijas filmavo ir užsienio apžvalgininkai. Vienas jų – sunkiojo metalo stiliaus dainininkas.
Reação Imediata, Monika Liu
Reação Imediata, Monika Liu / E.Blaževič ir ekrano nuotr.

Po nuaidėjusios Monikos Liu pergalės nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje pasigirdo ne tik sveikinimų žodžiai, bet ir įvairios prognozės, ar atlikėjai nusišypsos laimė. Taip pat pasipylė reakcijos į jos atliekamą kūrinį. Pasidalyti savo nuomone panoro ir metalistas Alexandre'as.

Vaizdo įrašo pradžioje, kuriuo pasidalijo „YouTube“ platformoje, sunkiojo metalo stiliaus atstovas pripažino, kad nei dainos „Sentimentai“ dar nėra girdėjęs, nei pačios Monikos Liu nežino.

Reação Imediatos reakciją į Monikos Liu pasirodymą galite pamatyti čia:

VIDEO: HEAVY METAL SINGER REACTS TO MONIKA LIU SENTIMENTAI FOR THE FIRST TIME | TECHNICAL REACTION

Nepaisant to, nuo pat pirmų kūrinio akordų apžvalgininką nustebino Monikos balsas, kuriam jis negailėjo komplimentų. Jis gyrė gebėjimą valdyti vokalą skirtinguose registruose – tiek dainuojant žemas natas, tiek aukštas.

Daugelyje vietų metalistas bandė atkartoti Monikos dainavimo manieras.

„Tai nuostabu. Fantastiška“, – negalėjo atsistebėti muzikantas.

Be to, jam patiko instrumentalo ir balso santykis bei pritariantieji vokalistai. Kūrinys jam priminė funky stilių. Galiausiai spėjo, kad Monikos dainavimo technikai didelės įtakos turėjo džiazas.

Ne paslaptis, kad dainininkė tikrai neabejinga šiam stiliui. Praėjusią vasarą ji pasirodė Klaipėdos pilies džiazo festivalyje, be to, ne kartą su džiazo programa koncertavo Jazz Cellar.

Neseniai į pasirodymą per humoro prizmę sureagavo ir Munio vardu žinomas Marius Pocevičius. Pastarasis netgi nusprendė dainą užsieniečiams išversti. Žinoma, galbūt kai kur vertimas nebuvo tikslus, tačiau į tą pusę – svarbiausia, kad buvo ištartas dainos žodis „Sentimentai“.

Munio reakciją į Monikos Liu pasirodymą galite pamatyti čia:

VIDEO: Eurovision 2022 Reaction Video | Lithuania | Monika Liu - Sentimentai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius