Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Zasimauskaitė – Lisabonoje: pasivažinėjo lagaminų takeliu, susipažino su Švedijos laidų vedėja

Ankstų šeštadienio rytą iš Vilniaus oro uosto pakilusi Lietuvos eurovizinė delegacija Lisabonoje nusileido praėjus dvylikai valandų nuo kelionės pradžios. Tačiau po dviejų skrydžių ir penkių valandų pertraukos Kopenhagos oro uoste Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ Ieva Zasimauskaitė neprarado puikios nuotaikos: dar lėktuve, skraidinusiame į Portugaliją, ji susipažino su Švedijos laidų vedėja, o atvykusi į Lisaboną dalijo parašus gerbėjams, ir, laukdama bagažo, net pasivažinėjo lagaminų takeliu.
Ieva Zasimauskaitė ir Marius Kiltinavičius
Ieva Zasimauskaitė ir Marius Kiltinavičius / Vytauto Nevieros nuotr.

„Po tokios ilgos kelionės skauda galvą, bet nuotaika puiki. Jaučiuosi kaip atskridusi į Ameriką“, – laukdama bagažo kalbėjo atlikėja.

Ši eurovizinė delegacija nuo praėjusių metų labai skiriasi savo sudėtimi – joje neįprastai daug mažamečių vaikų. Tai – du atlikėją lydinčio konkursinės dainos kompozitoriaus Vytauto Bikaus ir Gintarės mažyliai bei pritariančiosios vokalistės Akmėjos Brūzgės ir atlikėjo Jurgio Brūzgos dukra. Nepaisant itin jauno keliautojų amžiaus, jie tokią ilgą dieną ištvėrė kuo puikiausiai.

„Labai smagu, kad vaikučiams viskas gerai, nes vienam kompozitoriaus Vytauto Bikaus vaikui – vos mėnuo, kitam – metai ir aštuoni mėnesiai, o Jurgio Brūzgos ir Akmėjos dukrai – devyni mėnesiai. Kelionė buvo tikrai labai ilga, bet jie puikiai ją ištvėrė. Manau, kad šioje delegacijoje turime auksines mamas ir tėčius. Jie – be galo rūpestingi ir kantrūs. Labai smagu visa tai matyti“, – atviravo atlikėja.

Vytauto Nevieros nuotr./Vytautas Bikus su sūnumi Vytautu
Vytauto Nevieros nuotr./Vytautas Bikus su sūnumi Vytautu

Lėktuve, skraidinusiame į Lisaboną, Lietuvos atstovė atsitiktinai susipažino su Švedijos laidų vedėja. Lietuvos delegacijos atstovus užkalbinusi švedė nuskubėjo susipažinti su I.Zasimauskaite. „Labai stebėjau šią moterį lėktuve, nes man ji pasirodė labai graži. Beje, taip pat keliavo su mažyliu. Ji pati prie manęs priėjo. Padovanojau jai savo laimės monetą ir pieštuką. Gali būti, kad dar susitiksime Lisabonoje“, – pasakojo I.Zasimauskaitė.

Tiesa, Lisabona eurovizininkus pasitiko gana neįprastais Portugalijai orais – nusileidus lėktuvui, šalies sostinėje lijo. Vos prieš savaitę Lisabonoje savo eurovizinį atviruką filmavusi I.Zasimauskaitė tikino, jog ir tąkart šalis pasitiko „lietuvišku“ oru.

„Kai prieš savaitę buvau Lisabonoje, oras buvo lygiai toks pats. Labai jaudinausi, nes buvo tikrai šalta, bijojau, kad susirgsiu, nes visą dieną filmavausi lauke, apsirengusi plonyčiais rūbais. Filmavimo darbai vyko ant kalno, kur buvo labai vėjuota. Bet nesusirgau.

Dabar reikės labai saugoti save, nes tokie orai – patys pavojingiausi balsui. Bet kadangi Lietuvoje prie jų esame pripratę, manau, viskas bus gerai. Žinoma, labai norėjau, kad čia būtų šilta, maniau, tuo pačiu ir pailsėsime, bet nepavyks. Bet gal toks oras ir į naudą – labiau susikoncentruosime darbui“, – įsitikinusi atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento