Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ievos Zasimauskaitės konkursas įsimylėjusiems: žada dovanų

Viena iš „Eurovizijos“ favoričių laikoma Ieva Zasimauskaitė konkursui ruošiasi itin rimtai. Neseniai išleidusi eurovizinę dainą ir vaizdo klipą lietuvių kalba, ji jau netrukus žada pristatyti ir angliškąją versiją. Tačiau kol kas prie savo kūrinio „When we're old“ skleidžiamos žinutės ji skatina prisijungti visus gerbėjus ar tiesiog „Eurovizijos“ fanus.
Ieva Zasimauskaitė
Ieva Zasimauskaitė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kaskart atlikdama savo kūrinį Ieva jį skiria savo vyrui Mariui Kiltinavičiui. Atlikėja ne kartą yra sakiusi, kad Marius – žmogus, su kuriuo ji visai nebijo pasenti. Būtent apie šią amžiną meilę kalba ir jos daina.

„Dievas davė man pačią geriausią dovaną, turtą, be kurio aš nemoku ir nesuprantu, kaip būtų įmanoma išgyventi. Ir Mariau, man tikrai absoliučiai nebaisu pasenti, jei laikysiu tavo ranką. Aš Tave myliu“, – savo kūrinio žodžiais yra kalbėjusi Ieva.

Penktą kartą laimę atrankose bandanti I.Zasimauskaitė kviečia ir kitus savo meile džiaugtis garsiai.

„Noriu, kad visi dalintųsi savo laimingais santykiais. Noriu, kad parodytų, jog iš tikrųjų, kai esate dviese, gyvenime niekas nebaisu, kad jei bus šalia mylimojo ranka, galite įveikti visus sunkumus. Juk svarbiausia gyvenime yra santykiai ir meilė“, – kalbėjo Ieva Zasimauskaitė.

Taigi atlikėja skatina feisbuke dalintis jos eurovizinės dainos ištrauka ir žymėti grotažymes #kolmyliu ir #WhenWeReOld.

„Norėčiau, kad tai būtų video, kuriame pora pasakytų ar išdainuotų mano dainos paskutinius žodžius: I am not afraid to grow old if i have your hand to hold (liet. – man nebaisu pasenti, jei laikysiu tavo ranką). Geriausia, kad jūs visi dainuotumėte, labai noriu tai išgirsti!“, – sakė Ieva.

Ievos ir Mariaus pavyzdys:

VIDEO: Ieva Zasimauskaitė su vyru Mariumi Kiltinavičiumi – „When we're old“

Nors pirmenybę Ieva teikia video siužetams, tie, kurie savo balsais nepasitiki, gali siųsti nuotraukas ar sugalvoti, kaip dainavimą apeiti, tačiau meilės kupiną žinutę vis tiek ištransliuoti.

Už visa tai Ieva žada įspūdingų dovanų – bilietus į „Eurovizijos“ finalą, kuris vyks kovo 11-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje, ir dar vieną staigmeną, bet ją atskleis tik pirmadienį, kai išrinks nugalėtojus.

Pirmadienio rytą Ieva Zasimauskaitė taip pat pristatys klipo „When we're old“ anglišką versiją.

VIDEO: Ieva Zasimauskaitė - „When we‘re old“ (liet. „Apie mus, pasenusius“)
VIDEO: Ieva Zasimauskaitė – Kol myliu (PREMJERA)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento