Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Iš „Eurovizijos“ pasitraukusi ukrainietė Maruv pristatė Izraelyje skambėti turėjusios dainos vaizdo klipą

Ukrainai šių metų „Eurovizijoje“ turėjusi atstovauti, tačiau vėliau dėl koncertų Rusijoje ir nesutarimų su nacionaliniu transliuotoju iš konkurso pasitraukusi ukrainiečių dainininkė Ana Korsun-Maruv pristatė eurovizinės dainos „Siren Song“ vaizdo klipą.
Maruv
Maruv / Vaizdo klipo stopkadras

Muzikinis vaizdo klipas puikiai atspindi emociją, kurią skleidžia radijo stočių topus užkariavusi daina. Dar prieš pasirodant kūrinio vaizdo klipui, socialinius tinklus užvaldė #BANG iššūkis, kuriame galėjo dalyvauti atlikėjos gerbėjai iš viso pasaulio, jie buvo kviečiami pristatyti savas kūrinio „Siren Song“ šokių versijas. Šį iššūkį priėmė žymūs žmonės Ivanas Dornas, Antonas Savlepovas ir kiti.

„Warner Music Russia“ nuotr./Maruv
„Warner Music Russia“ nuotr./Maruv

Atlikėja vaizdo klipą apibūdina kaip labai asmenišką ir kiek drastišką moteris-sirenos interpretaciją.

„Vaizdo klipe aš bandau savaip, šiuolaikiškai perteikti sirenų istoriją. Jei jos egzistavo, tai, kaip iš tiesų jos atrodė? Apie šias mistines būtybes mes sukūrėme šiuolaikinę pasaką. Tikiuosi, kad žiūrovams patiks mūsų interpretacija“, – apie klipą, kuris per parą peržiūrėtas jau beveik milijoną kartų, pasakojo Maruv.

Įvertinkite naują atlikėjos vaizdo klipą:

VIDEO: MARUV - Siren Song (Official Video)

15min primena, kad Maruv Ukrainos nacionalinę „Eurovizijos“ atranką laimėjo vasario 23-ą dieną. Jau konkurso metu ji buvo kritikuojama už tai, kad rengia koncertus kaimyninėje Rusijoje, finalo metu atlikėja sulaukė provokuojančio klausimo iš komisijos narės, 2016 „Eurovizijos“ nugalėtojos Džamalos. Ji atlikėjos teiravosi, ką ši atsakytų, jei žurnalistas jos paklaustų, kam priklauso Krymas?

Pasibaigus atrankai, diskusijos persikėlė į socialinius tinklus, į jas įsitraukė net šalies vicepremjeras, sakydamas jog Ukraina geriau pasitrauktų ir nedalyvautų „Eurovizijoje“, nei siųstų atlikėją, kuri praeityje koncertavo priešiškai nusiteikusioje šalyje.

Galiausiai Ukrainos nacionalinis visuomeninis transliuotojas pranešė, kad atlikėjai buvo pasiūlyta sutartis, laikinai draudžianti koncertuoti Rusijoje. Šiai sutarčiai pasirašyti ji turėjo 24 valandas.

Maruv pareiškė, kad dėl jai paskelbto ultimatumo „jaučia spaudimą“ ir pridūrė, kad organizatoriai „bando pavogti mūsų pergalę“. Ji teigė sutikusi atšaukti koncertus Rusijoje, bet nerimaujanti dėl kitų kontrakto sąlygų. Galiausiai derybos baigėsi nepasiekus jokio susitarimo.

„Scanpix“ nuotr./Anna Korsun-MARRUV
„Scanpix“ nuotr./Anna Korsun-MARRUV

„Aš – Ukrainos pilietė, moku mokesčius ir nuoširdžiai myliu Ukrainą. Bet nesu pasirengusi skelbti lozungų, paversti savo buvimo konkurse mūsų politikų reklamos akcija. Aš – muzikantė, o ne lazda politinėje arenoje“, – pabrėžė atlikėja, žlugus deryboms su nacionaliniu transliuotoju.

Po derybų konkurso rengėjai atstovauti šaliai siūlė ir kitiems konkurso dalyviams, tačiau nė vienas nesutiko.

27-erių dainininkės tikrasis vardas yra Anna Korsun. Nuo mažumės muzika besidominti mergina nusprendė savo žinias ir toliau gilinti aukštojoje mokykloje, kur studijų metu su bendraminčiais įkūrė grupę „The Pringlez“, kuri buvo patekusi į populiarų „Novaja Volna“ festivalį ir jau kartą pasirodė nacionalinėje Ukrainos atrankoje 2016 metais.

Per pastaruosius metus Maruv tapo viena ryškiausių Rusijos popmuzikos žvaigždžių. Praėjusį rudenį ji pristatė debiutinį albumą „Black Water“ – jis Rusijoje jau tris kartus įvertintas platina. Albume tokie hitai kaip „Drunk Groove“ ir „Focus On Me“ – jie pasiekė populiariausiųjų dešimtukus keliose dešimtyse pasaulio šalių. Prieš kelis mėnesius pasirodžiusi „Siren Song“ Rusijoje jau spėjo tapti auksine.

VIDEO: MARUV & BOOSIN - Drunk Groove (Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas