Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvertinkite bulgarų pasirinkimą: į „Euroviziją“ siunčia rokerius

„Eurovizijos“ karštinė jau prasidėjo kartu su pirmuosius atlikėjus į Italijoje 2022 metais vyksiantį konkursą išrinkusiais belgais bei gruzinais. Tačiau bulgarai užbėgo šioms šalims už akių pristatydami ne tik atlikėjus, bet ir dainą su vaizdo klipu. Šiemet šalį atstovaus, kaip nekeista, rokeriai „Intelligent Music Project“ su kūriniu „Intention“.
„Intelligent Music Project“
„Intelligent Music Project“ / BNT nuotr.
Temos: 2 Bulgarija Dainos

Apie grupės dalyvavimą „Eurovizijoje“ buvo pranešta specialioje spaudos konferencijoje, kurią surengė Belgijos nacionalinio transliuotojo „BNT“ generalinis direktorius Emilis Košlukovas ir verslininkas Milenas Vrabevskis.

Eurovisionworld.com skelbia, kad bene didžiausia staigmena yra tai, kad roko dievu vadinamas grupės vokalistas Ronnie Romero (legendinės roko grupės „Ritchie Blackmore's Rainbow“ pagrindinis vokalistas) pasirodys kartu su ansambliu.

Intelligent Music Project – „Intention“:

VIDEO: Intelligent Music Project - Intention - Bulgaria

Grupėje taip pat gros Bisseras Ivanovas, Slavinas Slavčevas (bulgarijos „X Faktoriaus“ nugalėtojas), Ivo Stefanovas, Dimiteris Sirakovas ir būgnininkas Stoyanas Yankoulovas.

„Eurovizijos“ gerbėjai Stoyaną atpažins iš dviejų ankstesnių jo pasirodymų konkurse su vokaliste Elitsa: „Voda“ („Vanduo“) 2007 m. Helsinkyje jiedu buvo 5-tieji, o 2013 metais Malmėje su Samo Shampioni vos neužėmė finalinių vietų.

Bulgarija „Eurovizijos“ dainų konkurse dalyvavo 13 kartų ir gali didžiuotis 2, 4, 5, 11 ir 14 vietomis. Geriausią rezultatą buvo pasiekę 2017-aisias, užėmę 2 vietą (Kristianas Kostovas su daina „Beautifull mess“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas