Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurijus Veklenko pirmąkart išbandė „Eurovizijos“ sceną: repeticijoje pristatė naują įvaizdį

Ankstų sekmadienio rytą išvykęs į Izraelio sostinę Tel Avivą, antradienio popietę Jurijus Veklenko jau turėjo progą pajusti, kas jo laukia kiek daugiau nei už savaitės. Lietuvos atstovas pirmą kartą lipo ant „Eurovizijos“ scenos, kur pristatė ir savo naują įvaizdį.
Jurijus Veklenko
Jurijus Veklenko / eurovision.tv nuotr.

Iki „Eurovizijos“ atidarymo likus 7 dienoms, atlikėjai jau pradeda ruoštis didžiausiam dainų konkursui. Antradienį, ketvirtąją repeticijų dieną, išbandyti įspūdingą Tel Avivo arenos sceną atėjo ir Jurijaus eilė.

Kartu su juo tądien pasirodė ir dar 8 valstybių, pasirodysiančių antrajame pusfinalyje gegužės 16-ąją, atstovai. Tai – Kroatija, Malta, Lietuva, Rusija, Albanija, Norvegija, Nyderlandai, Šiaurės Makedonija ir Azerbaidžanas.

VIDEO: Lithuania

Prieš lipant ant eurovizinės scenos, Jurijus dalyvavo garso patikroje – buvo derinami mikrofonai bei ausinės.

Pristatydami Jurijų „Eurovision.tv“ rašo, kad savo pasirodymą atlikėjas pradėjo intymia atmosfera, kurią netrukus pakeitė greitėjanti melodija.

Pirmosios Jurijaus Veklenko repeticijos Izraelyje akimirkos – galerijoje:

Kaip jau skelbta anksčiau, Jurijaus komanda neplanuoja didelių pokyčių scenoje, tad didelio šou nereikėtų tikėtis. Pirmosios repeticijos vaizdo įraše parodomos tik kelios atlikėjo pasirodymo sekundės, tačiau vaizdo įraše galima pamatyti, kad Lietuvos atstovas laikėsi savo žodžio – liko minimalistiškas.

Scenoje naudojamos vizualizacijos taip pat primena tas, kurios buvo naudojamas nacionalinės atrankos finalo metu. Nepasikeitė ir spalviniai sprendimai – vyrauja geltona ir oranžinė spalvos, o pasirodymą gaubia prietema. Panašu, kad pasirodymo metu kamera koncentruosis į Jurijų, bus daug artimų kadrų.

Pirmosios repeticijos metu Jurijus išbandė ir savo sceninį įvaizdį – kaip ir nacionalinės atrankos metu, taip ir dabar Jurijus išliko artimas juodai spalvai, militaristiškam stiliui.

eurovision.tv nuotr./Jurijus Veklenko
eurovision.tv nuotr./Jurijus Veklenko

Jurijus ne kartą minėjo, kad scenoje nenori stiliaus detalėmis užgožti dainos ir jos siunčiamos žinios, todėl nuo pat pradžių kartojo, kad didžiojoje scenoje pasirodys apsivilkęs tamsiai. Vis dėlto šiek tiek permainų spintoje Jurijus nesibaido – pirmojoje repeticijoje pasirodė su nauju švarku.

Netrukus papildysime įrašu iš pirmosios Jurijaus repeticijos Izraelyje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Jurijus Veklenko su gausia komanda išskrido į Tel Avivą: lagamine – ir mamos dovanotas talismanas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito