Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Kas gero „Eurovizijoje“: svečiuose – konkurso legenda Arnoldas Lukošius

Naujausioje „Kas gero „Eurovizijoje“ laidoje – ypatingas svečias. Tai – lietuvių muzikantas, grojęs grupėje „Foje“, kuris 2006-aisiais metais kartu su „LT United“ atstovavo Lietuvai „Eurovizijoje“. Po pasirodymo konkurse jis buvo juokais tituluojamas geriausiu Europos šokėju.

Antradienį žiūrovus pasiekė jau antroji „Kas gero Eurovizijoje“ laida. Šįkart joje apsilankė muzikantas Arnoldas Lukošius.

Laidos metu Arnoldą kvietėme pažaisti ir paspėlioti, kam šiemet nusišypsos sėkmė. Suskambus kurios nors šalies eurovizinei dainai, pašnekovas reagavo ir spaudė raudoną arba žalią mygtuką.

„Kaip suprantu, kai paspausiu žalią mygtuką, daina dalyvaus konkurse, o kai raudoną, ją išmes ir lietuviai duos minus du tūkstančius balsų“, – juokavo muzikantas.

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Kas gero „Eurovizijoje": svečiuose Arnoldas Lukošius
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Kas gero „Eurovizijoje": svečiuose Arnoldas Lukošius

„Aš nežinau, ką man paleisite, nesu girdėjęs daug eurovizinių dainų, tik dvi, tai galima sakyti, negirdėjau visai. Iš karto atsiprašau, nes išvadą darysiu tik iš keliasdešimt sekundžių, kiek girdėsiu dabar.

Bus impresija, o tai ir yra tikroji „Eurovizija“. Arba juos užveda, arba jie eina vandens įsipilti per pasirodymą“, – sakė Arnoldas.

A.Lukošius atvirai komentavo penkis dainų konkurso kūrinius ir atskleidė, ar dažnai aplinkiniai jam primena „Foje“ laikus. Tiesa, klausydamas dainų pašnekovas užmerkė akis.

„Aš dažnai užsimerkiu klausydamas, nes bandau pajusti, kokią man nuotaiką kūrinys generuoja, o po to pažiūriu į vaizdą, kokią atlikėjas pats įsivaizduoja nuotaiką.“

Žiūrėkite laidą:

VIDEO: Kas gero „Eurovizijoje“: Arnoldas Lukošius bandė išsisukti nuo kategoriškumo – „Ne, nu tai taip“

Laidos „Kas gero „Eurovizijoje“ portale pasirodo kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį 18 val. Iki pat konkurso finalo jūsų laukia būrys Lietuvos įžymybių ir gerų emocijų pliūpsnis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius