Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje debiutuosiantis Vincentas Linkevičius žiūrovus užkrės nostalgija

Dar vienas šių metų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankosa dalyvis – muzikiniame LNK projekte „Lietuvos Balsas“ išgarsėjęs atlikėjas Vincentas Linkevičius. Atrankos metu vaikinas pasiryžęs žiūrovus užkrėsti nostalgija – jo kūrinys „Dance the Night“ šiems primins aštuoniasdešimtuosius metus, dalyvaudamas konkurse dainininkas ketina įrodyti, kad nevien šiuo metu smarkiai išpopuliarėjusi šokių muzika gali lydėti į pergalę.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Lietuvos muzikos Olimpą užkariauti siekiantis V.Linkevičius neslepia – nacionalinei „Eurovizijos“ atrankai jis ruošiasi jau daugelį metų, galų gale lipti į atrankos sceną jis ryžosi tik šįmet.

Apie savo konkursinį kūrinį „Dance the Night“ vaikinas pasakoja lakoniškai. „Tai – aštuoniasdešimtųjų metų stiliaus daina, kuri man labai patinka. Šią dainą ruošiame jau metus, greitai pasirodys ir jos vaizdo klipas. Tai šviežias, nuotaikingas ir gaivus kūrinys“, – pasakoja dainininkas, apie kurio vaizdo klipo filmavimą gražuolių manekenių apsuptyje jau rašė Žmonės.lt.

Prognozuoti, kaip jam pasiseks atrankoje, vaikinas nesiryžta – neperšokęs griovio „op“ nesako. „Atrankoje dar nepasirodžiau, todėl savo sėkmės prognozuoti negaliu – juk nežinau, kaip man pavyks atrodyti scenoje, ar jaudulys nepakiš kojos. Aišku tik tiek, kad jeigu patiksiu žiūrovams, labai džiaugsiuos“, – tikina V.Linkevičius.

Vis dėlto vilties, kad pasirodys sėkmingai, neslepia. „Tikiu savo daina. Tikiu, kad dabar – tas laikas, kai aštuoniasdešimtieji pamažu atgimsta. Manau, kad viskas bus gerai“, – svarsto dainininkas.

Savo privalumu V.Linkevičius laiko originalumą – priešingai nei daugelis kitų, jis tikina esąs nelinkęs kopijuoti praeityje likusių pasirodymų ir į sceną nori atnešti šį tą naujo. „Pernai „Eurovizijoje“ vyravo klubinės muzikos kūriniai, todėl galbūt šių metų dalyviai mėgins tai kopijuoti. Aš atsigręžiu atgal – noriu atgaivinti tą muziką, spalvas“, – sako atlikėjas.

Kalbėdamas apie atrankoje su juo susirungsiančius konkurentus dainininkas neišsišoka – vertina kiekvieną. „Visi dalyvaujantys atrankoje jai smarkiai ir intensyviai ruošiasi, visi dalyviai yra stiprūs. Labai daug žmonių čia dalyvauja iš projekto „Lietuvos Balsas“ – neabejoju jų jėgomis“, – tvirtina V.Linkevičius.

Išgirsti eurovizinę V.Linkevičiaus dainą galite prisegtame vaizdo įraše.

VIDEO: Vincent Link (Vincentas Linkevicius) - Dance The Night (Audio)

Skaitytojus taip pat kviečiame pažiūrėti, kaip V.Linkevičius pasirodė pristatomajame „Eurovizijos“ koncerte praėjusį šeštadienį.



 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai