Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 01 /23:00

Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje žiūrovai atidavė paskutinius kelialapius į pusfinalį: jie atiteko grupei „Dar“, atlikėjai Monikai ir grupei „El Fuego“

Šeštadienio vakarą LRT televizija žiūrovams transliavo penktąją nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos laidą, jos metu žiūrovams pasirodė dar septyni dalyviai. Transliacijos metu vyko tiesioginis žiūrovų balsavimas už labiausiai patikusius dainininkus. Susumavus jų balsus paaiškėjo, kurie dalyviai žiūrovams patiko labiausiai.
Monika Linkytė
Monika Linkytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip atrodo penktoji atrankos laida 15min.lt jau rašė.

Laidos metu žiūrovams pasirodė septyni dalyviai: „Kvinta“, Sepa ir „Asorti“, „Al Bagdo“, Baiba Skurstenė, „El Fuego“, „Dar“ ir Monika Linkytė.

Žiūrovams apsispręsti, už ką balsuoti, savo komentarais padėjo komisijos nariai: Darius Užkuraitis, Zita Kelmickaitė, Ramūnas Zilnys ir Deividas Zvonkus. Tiesa, jie tėra dalis visos komisijos – dar šešiolika anonimais panorusių likti komisijos narių – muzikos ekspertų – eteryje nepasirodė, tačiau vertinimus pateikė išklausę kūrinių įrašus.

Tačiau balai, kuriuos skyrė komisijos nariai, pasirodžiusiems atrankoje atlikėjams dar ilgai bus paslaptis – jie bus atskleisti tik kitos šeštadieninės transliacijos metu, tada bus sumuojami su žiūrovų balsais.

15min.lt primena skaitytojams, kad ir žiūrovų, ir komisijos narių atlikėjams skirti balsai turi vienodą įtaką jų likimui – lemia pusę galutinio verdikto. Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, galutinėje balų lentelėje pirmas tris vietas atrankoje užėmę dalyviai pateks į nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos pusfinalį, kurį peržengę geriausieji keliaus į finalą. Jo metu paaiškės, kas šiais metais atstovaus Lietuvai didžiajame „Eurovizijos“ konkurse, gegužės mėnesį vyksiančiame Malmėje, Švedijoje.

Papildyta 21:46 val. Pirmieji tarpiniai žiūrovų balsavimo rezultatai parodė, kad kol kas prie TV ekranų susirinkę dainų konkurso gerbėjai labiausiai palaiko dar nepasirodžiusius Moniką Linkytę, „Dar“ ir „El Fuego“, mažiausiai – taip pat nepasirodžiusius „Al Bagdo“.

Papildyta 22:13 val. Antroji žiūrovų balsavimo tarpinė lentelė parodė, kad laidos lyderiai šiek tiek pasikeitė. Pirmieji – grupė „Dar“, gerokai atsiplėšę nuo antroje vietoje likusios M.Linkytės. Paskutinėje vietoje – šeimyninis kolektyvas iš Visagino Sepa ir „Asorti“.

Papildyta 22:36 val. Priešpaskutinė žiūrovų tarpinė balsavimo lentelė didelių pokyčių neatnešė. Pirmieji – grupė „Dar“, antroji – Monika, į trečiąją vietą pakilo grupė „El Fuego“. Paskutinieji – Sepa ir „Asorti“.

Papildyta 23:00 val. Sustabdžius žiūrovų balsavimą paaiškėjo, kad jie daugiausiai savo simpatijų atidavė grupei „Dar“, atlikėjai Monikai ir grupei „El Fuego“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai