Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Organizatoriai atskleidė, kaip atrodys „Eurovizijos“ scena: pasidalijo nuotraukomis

„Eurovizijos“ dainų konkurso organizatoriai atvėrė paslapties šydą ir parodė, kokia bus šių metų scena Turino mieste, Italijoje. Didelis dėmesys saulei, tad ir pavadinimas atitinkamas – „The Sun Within“.
„Eurovizijos“ scena Turine
„Eurovizijos“ scena Turine / Instagram nuotr.

Šiais metais gegužės mėnesį Turino mieste vyksiančios „Eurovizijos“ scena – neabejotinai įspūdinga. Joje netrūks spalvų.

Scenai yra duotas ir pavadinimas. Tai – „The Sun Within“. Organizatoriai pasidalijo keletu nuotraukų oficialiame „Eurovizijos“ instagrame.

„Saulė švies Turine šią gegužę!“, – rašė jie apie sceną, primenančią saulę.

Norėdami pamatyti daugiau nuotraukų spauskite rodyklę dešinėje:

Po nuotraukomis iš karto pasipylė komentarai. Tarp komentatorių – ir konkurso vedėjas atlikėjas Mika, kuris rašo, kad nekantrauja užlipti ant šios nuostabios scenos. Kiti „Eurovizijos“ gerbėjai taip pat negailėjo komplimentų.

Vida Press nuotr./Laura Pausini, Alessandro Cattelanas ir Mika
Vida Press nuotr./Laura Pausini, Alessandro Cattelanas ir Mika

Neseniai buvo paskelbta, kad visus tris vakarus su žiūrovais arenoje ir prie televizijos ekranų sveikinsis Laura Pausini, Alessandro Cattelanas ir britų popmuzikos žvaigždė Mika.

2007-aisiais daina „Grace Kelly“ išgarsėjęs Mika „Eurovizijos“ portalui sakė, kad šį konkursą žiūri nuo vaikystės, o vesti šį renginį yra „džiuginanti garbė“.

Laura Pausini yra viena populiariausių Italijos atlikėjų pasaulyje. Prieš tris dešimtmečius išgarsėjusi atlikėja yra pirmoji Italijos artistė, pelniusi prestižinį „Grammy“ apdovanojimą.

Trečiasis šių metų „Eurovizijos“ vairininkas – du dešimtmečius populiarus Italijos TV laidų vedėjas Alessandro Cattelanas.

„Gerai pažįstu Laurą ir Miką jau kurį laiką, mes esame dirbę kartu ir visada gerai leisdavome laiką. Esu tikras, kad šį kartą bus taip pat“, - sakė A.Cattelanas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas