Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Papildomas kelialapis į „Eurovizijos“ atrankos finalą atiteko Amerikos lietuvei Gretai Šmidt

Susumavus visus programėlės „Balsuok“ vartotojų balsus už keturių nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos pusfinalių dalyvius paaiškėjo, kad papildomą kelialapį į „Eurovizijos“ atrankos finalą iškovojo Amerikos lietuvė Greta Šmidt.
Atrankos akimirka
Atrankos akimirka / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

Iš viso nacionaliniame „Eurovizijos“ atrankose finale jau pasirodys dvylika dalyvių, tai visų keturių pusfinalių pirmų trijų vietų nugalėtojai – Beissoul, „Multiks“, „The Independent“, Vytautas Matuzas, Katažina, „Alive Way“, Monika Linkytė, „Vig Roses“, „Bekešo vilkai“, Donatas Montvydas, „Dar“ ir Simona Milinytė.

Pasitelkę programėlę „Balsuok“ už atrankų dalyvius dykai balsavo išmaniųjų telefonų turėtojai, daugiausiai jų balsų surinko ketvirtojo pusfinalio metu kūrinį „The One“ atlikusi Greta Šmidt. Pagal žiūrovų balsavimą mergina neturėjo patekti į atrankos finalą, tam nepritarė ir atrankos komisija, Gretos pasirodymą įvertinusi 30 balų iš 50-ies galimų.

Nacionalinį „Eurovizijos“ atrankos finalą per Lietuvos televiziją žiūrovai tiesiogiai galės stebėti jau šį šeštadienį, kovo 3-iąją dieną. Finalo metu Lietuvos atstovą „Eurovizijoje“ išrinks savo vertinimus pateikusi komisija, žiūrovai priimant sprendimą balso teisės neturės.

VIDEO: «Eurovision 2012» Greta Šmidt - „The one"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius