Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Po finalo – jautrus Silvester Belt susitikimas su sese ir džiaugsmas dėl Nemo: „Istorinis įvykis“

„Eurovizijos“ kelionė baigėsi – 14-tą vietą Lietuvai padovanojęs Silvester Belt savo hitu „Luktelk“ sužavėjo Europą! Sugrįžęs iš Malmės arenos į viešbutį, Silvestras pasidalijo emocijomis ir puolė sesei į glėbį.

Silvester Belt šeštadienį po vidurnakčio sugrįžo iš Malmės arenos į viešbutį, kur jį pasitiko žurnalistai ir sesuo Benita. Čia jį šiltai sutiko ir tame pačiame viešbutyje apsistoję Šveicarijos gerbėjai.

„Esame laimingi – žiūrovų balsavime buvome dešimtuke, pusfinalyje – ketvirtoje vietoje. Rezultatai yra amazing, didžiuojuosi savo komanda, patys geriausi žmonės aplink“, – emocijomis dalijosi Silvester Belt.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Silvester Belt
Lukas Balandis / BNS nuotr./Silvester Belt

Tiesa, Silvester Belt neslėpė, kad finale vyravo ne vien džiaugsminga atmosfera. „Nuotaikos labai keistos, šiemet keista „Eurovizija“. Buvo sudėtinga dainuoti po šalies, po kurios visi ūžė. Bandžiau susirinkti save, buvo sunku, bet padariau viską, ką galėjau toje situacijoje“, – sakė jis.

VIDEO: Silvestras po „Eurovizijos“ finalo grįžo į viešbutį: pirmi komentarai

„Labai noriu pasidžiaugti su komanda, noriu atšvęsti. Kaip tik su sese netrukus apsikabinsiu“, – apie tai, ką pirmiausia veiks, sakė Silvester Belt.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Silvester Belt
Lukas Balandis / BNS nuotr./Silvester Belt

Vos sugrįžęs iš „Eurovizijos“ finalo, Silvester Belt prabilo ir apie ateities planus.

„Užtruks, kol suvirškinsiu šią „Eurovizijos“ kelionę. Labai baisu sugrįžti į nežinią, kai nėra sustyguoto tvarkaraščio, kai tavęs neaprengia stilistas, kai nežinai, ką veiksi rytoj. Turime daug planų šiemet, manau, kad užkariausime Lietuvą. Bandysime išleisti kuo daugiau gerų dainų, iškart sėsime dirbti prie albumo. Pasiekiau Lietuvos žmonių širdis, dėl to esu pats laimingiausias“, – sakė Silvester Belt.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Silvester Belt
Lukas Balandis / BNS nuotr./Silvester Belt

Galiausiai Lietuvos atstovas prabilo apie šveicarą Nemo, kuris šiemet laimėjo „Eurovizijos“ trofėjų su daina „The Code“.

„Labai džiaugiuosi už nugalėtoją. Esu laimingas, kad įvyko istorinis įvykis – laimėjo pirmas nebinaris asmuo“, – pasidžiaugė Silvestras ir iškart po žurnalistų klausimų puolė į sesers Benitos glėbį.

Fotogalerija:

VIDEO: Užsienio žurnalistai sureagavo į Silvestro pasirodymą: šokinėjo ir skandavo LUKTELK

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius