Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pop Ladies“ merginos „Eurovizijos“ atrankoje dainavo „gulėdamos“ ant šieno

Pirmadienį filmuotoje nacionalinės atrankos į „Eurovizijos“ konkursą laidoje grupė „Pop Ladies“ scenoje atliko Gyčio Paškevičiaus kūrinį „Mano kraštas“. Savo pasirodymui dainininkės parinko netikėtą scenografiją – į sceną atsitempė gausybę šieno ir dainuodamos vaidino lyg ant jo gulėtų.
"Pop Ladies"
„Pop Ladies“ / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Pasirodo, tokią netikėtą pasirodymo scenografiją sugalvojo grupės dainininkė Katažina Nemycko. „Aš esu kilusi iš kaimo – gal todėl man tokia idėja ir kilo“, – juokėsi ji. 

Anot grupės lyderės Natalijos Bunkės, šieno paruošimas pasirodymui užtruko visą savaitgalį – jį reikėjo klijuoti ant milžiniško stovo, pasirodymo metu tas stovas su šienu buvo matyti iš už dainininkių nugarų. 

Kiek tiksliai šieno prireikė ir iš kur jis atsirado, „Pop Ladies“ tikino nežinančios – tai prodiuseriai pasirūpino, kad pasirodymas būtų vizualiai išbaigtas.

Po dainos atėjo metas merginoms išgirsti komentarus – paaiškėjo, kad šieno scenoje idėją suprato ne visi, o ir supratusiems ji užkliuvo.

„Pop Ladies“

„Lietuvos pristatymas būtų nerealus. Tiek šieno, dar reikia klumpių ir dainos apie vėdarus“, – po grupės pasirodymo juokavo atrankos vedėjas Arūnas Valinskas. 

Komisijos narys Vytenis Pauliukaitis buvo labiau kritiškas. „Merginos, juk jūs esate fainos... O toks „banaliukas“ šis spektaklis“, – apgailestavo jis. Nors „Pop Ladies“ dainavimas V.Pauliukaičiui patiko, aktorinio meistriškumo jis pasigedo: „Padainavote jūs neblogai, bet aktorinė pusė buvo prastesnė. Ir kaip jūs taip sugalvojote? Man labai nepatiko jūsų sceninis būvis.“

Tuo tarpu vertintojas Ramūnas Zilnys stengėsi pažvelgti pozityviau. „Eurovizija“ mėgsta banalybes – Rybakas scenoje neatrodė mažiau banalus. Mes visad galvojame, kaip nustebinti. Manau, variantas, kad atvažiavo merginos iš Lietuvos ir atsivežė sunkvežimį žolės, „pramuštų“, – svarstė jis. 

Šį „Pop Ladies“ pasirodymą „Eurovizijos“ atrankos scenoje LRT žiūrovai išvysti galės sausio 4-ąją dieną. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai