Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Rain of Revolution“ – labiausiai nuvertinta šiųmetės „Eurovizijos“ daina?

„Eurovizijos“ baigtis dar gerokai iki konkurso pražios bandoma nuspėti remiantis lažybininkų statymais, „Eurovizijos“ tinklaraštininkų prognozėmis, gerbėjų komentarais ar dainos peržiūrų skaičiumi kanale „Youtube“. Iki šiol pastarieji duomenys galėjo nedžiuginti grupės „Fusedmarc“, mat Lietuvos atstovų daina buvo vertinama ne itin teigiamai.
„Fusedmarc“
„Fusedmarc“ / Thomo Hanses nuotr.

Vis dėlto panašu, kad po dviejų repeticijų Kijevo arenoje bei daugybės interviu užsienio žurnalistams situacija gerokai pasikeitė.

„Youtube“ kanale po antrosios „Fusedmarc“ repeticijos įrašu pasipylė tik teigiami komentarai, o galiausiai atsirado grotažymė su užrašu – „labiausiai nuvertinta daina“.

Konkurso gerbėjai tarsi iš naujo atrado kūrinį „Rain of Revolution“ ir ėmė juo žavėtis. Dauguma rašo, kad daina skambėjo daug geriau nei nacionalinėje atrankoje, o vokalistės Viktorijos Ivanovskajos pasirodymas buvo stulbinantis.

Thomas Hanses nuotr./„Fusedmarc“
Thomas Hanses nuotr./„Fusedmarc“

„Kiek daug energijos turinti daina. Ji taip nuvertinta, o dabar tiesiog auga mano akyse. Sėkmės, Lietuva“, – rašoma viename komentarų.

Atsirado ir pastebėjimų, kad „Rain of Revolution“ ir jos stilius panašūs į Stevie Wonderio muziką; „Ir jis yra vienas kūrybingiausių muzikos pasaulio atstovų, todėl ši daina man – šedevras.“

„Tai tikrai labai nuvertinta. Jos judesiai, jos žinutė scenoje yra nepakartojami. Aš tikiuosi, kad daina bus finale, nes tai – tikrai kokybė“, – komentuoja gerbėjas iš Rumunijos.

Ne mažiau įdomus ir kitas komentatorės pastebėjimas: „Prašau visų paklausyti šios dainos daugiau nei kartą. Prieš savaitę ji man buvo 42 vietoje, o dabar – dešimtuke. Ji tikrai įstringa galvoje, tikiuosi – pateks į finalą.“

VIDEO: Fusedmarc - Rain of Revolution (Lithuania) Eurovision 2017 - Official Video

VIDEO: Eurovizijos istorija: nuo kuklios pradžios iki pasaulinių žvaigždžių

VIDEO: Prisiminkite: lietuvių dainos, skambėjusios „Eurovizijos“ scenoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas