Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Surenkite diskoteką savo namuose: „The Roop“ dalijasi eurovizinio šokio pamoka

„The Roop“ kviečia visus šokti! Šiais metais „Eurovizijoje“ Lietuvai atstovausianti grupė gerbėjams paruošė vaizdo įrašą, kuriame parodė, kaip teisingai atlikti judesius pagal jų dainą „Diskoteque“. Ar jau bandėte?
Marijanas Staniulėnas su grupe „The Roop“
„The Roop“ / J.Urbonaitės nuotr.

„Su savo daina „Discoteque“ mes norime, kad žmonės išjudėtų. Kai judi, tu jautiesi gerai, tai savaime suprantamas žinojimas. Ir visi žino, kad šokis veikia pozityviai tavo fizinę ir psichinę sveikatą.

Augantis tyrėjų skaičius įrodė, kad šokant didelis kiekis už gerą nuotaiką atsakingų medžiagų pasklinda po visą šokančiojo kūną. Šios medžiagos padeda pagerinti tavo psichinę būseną, netgi viena šokio sesija gali sumažinti depresiją.

Muzika ir šokis išlaisvina visus. Nėra tokio žmogaus, kuris nemokėtų šokti. Tai įgimta. Šokis yra kaip įrankis, kuris gydo žaizdas. Ši daina ir judesys išlaisvina tavo mintis, kuriose yra per daug savikritikos, baimės būti kitokiam, nenoro priimti savo kuną.

Tad šokime! Let's DISCOTEQUE!“ – socialiniame tinkle pasidaliję vaizdo įrašu su šokių judesiais rašė „The Roop“ nariai.

Norite pasimokyti šokio judesių? Žiūrėkite vaizdo įrašą:

VIDEO: THE ROOP - Discoteque (Dance Lesson)

Vos per pusvalandį po įkeltu įrašu pasipylė komentarai, kuriuose žmonės teigė palaikantys „The Roop“ ir dėkojo už šokio pamoką. „Labai ačiū! Aš bandžiau išmokti judesius, o dabar tai padaryti bus daug lengviau. Tikiuosi, kad laimėsite su šia nuostabia daina!“ – rašė gerbėjas iš užsienio.

„The Roop“ pasirodys „Eurovizijos“ pirmame pusfinalyje, įvyksiančiame gegužės 18 dieną Roterdame. O didžiojo dainų konkurso finalas, į kurį, tikimasi, pateks ir lietuviai, nugriaudės gegužės 22-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas