Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„The Roop“ pasirodė generalinėje „Eurovizijos“ repeticijoje: paviešinta ištrauka, keisti pasirodymo nebegalės

Jau šį antradienį grupė „The Roop“ pasirodys pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje, kurio metu kovos dėl vietos didžiajame finale. Likus dienai iki transliacijos, Lietuvos atstovai dalyvavo generalinėje pusfinalio repeticijoje. Tai – viena paskutiniųjų galimybių prisijaukinti sceną ir apšilti joje kojas prieš didįjį pasirodymą.
„The Roop“
„The Roop“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pirmadienį buvo numatytos dvi generalinės „Eurovizijos“ pusfinalio repeticijos, čia pasirodę „The Roop“ buvo užtikrinti, pasirodymas praėjo sklandžiai. Pirmą repeticiją galėjo stebėti ir žiniasklaidos atstovai, kurie grupei negailėjo komplimentų. Antra repeticija skirta žiūri nariams.

Generalinėje repeticijoje žymesnių pasikeitimų „The Roop“ pasirodyme nebuvo, o dabar savo pusfinalio pasirodyme grupė nieko keisti jau nebegalės.

Pasirodymo generalinėje repeticijoje ištrauka:

VIDEO: Eurovision 2021: The Roop - Discoteque | Lithuania Dress Rehearsal

Pirmojo pusfinalio repeticijos akimirkos – galerijoje:

TAIP PAT SKAITYKITE: Žiuri vertinimų laukiantys „The Roop“ spaudos konferencijoje – apie Vaidoto dėvėtą sijoną-kiltą, izoliaciją nuo Roterdamo ir pamėgtus kitus atlikėjus

Pirmasis pusfinalis nugriaudės jau antradienio vakarą, jame mūsų šalies atstovai pasirodys patys pirmieji. Sekmadienį „Eurovizijos“ atidaryme dalyvavę grupės nariai sakė, kad džiaugiasi, jog turės galimybę atidaryti šou.

„The Roop“ anksčiau yra pasakoję, kad pasirodymo metu itin daug dėmesio skirs ir darbui su kameromis, juo labiau, kad šiemet arenoje dėl pandemijos bus tik ribotas kiekis žiūrovų.

Dar prieš išskrisdami į Roterdamą „The Roop“ 15min pasakojo pasirodymą ketinantys šiek tiek koreguoti, ypač jeigu bus galimybė pasirodyti finale. Taip pat, jeigu kuriam nors iš komandos narių būtų diagnozuotas koronavirusas, grupė pasirodyti negalėtų. Tokiam atvejui yra saugomas iš anksto nufilmuotas pasirodymo vaizdo įrašas.

Vis dėlto grupė viliasi, kad šio varianto neprireiks ir jie turės galimybę pasirodyti didžiojoje scenoje.

Mūsų šalies atstovai užtikrintai sako, kad jų turimos energijos užteks dar bent dešimčiai metų. Jie teigia, kad dabar svarbiausiai pakankamai išmiegoti, laikytis tinkamo mitybos režimo, nors apie maistą prakalbęs Vaidotas, kuris yra veganas, pridūrė, kad Nyderlanduose rasti veganiško maisto nebuvo taip paprasta.

Dar po pirmosios repeticijos Roterdame paaiškėjo „The Roop“ pasirodymo rėmai – repeticijos metu atlikėjas V.Valiukevičius nemažai žaidė su kamera, palaikė akių kontaktą. Pamatyti buvo galima ir kitų techninių subtilybių – tarkim, kitokius vizualus, užtikrintesnį Vaidoto ėjimą scena.

Iš „Eurovizijos“ transliuotos vaizdo medžiagos panašu ir tai, kad atlikėjai pernelyg nesijaudino, scenoje jautėsi it žuvys vandeny.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas