Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„The Roop“ pasirodymas „Eurovizijos“ feisbuke paviešintas gerokai vėliau: gerbėjai pasipiktino

„Eurovizijos“ finalas neapsiėjo be kuriozų – ištikimiausi „The Roop“ gerbėjai pastebėjo, kad dainų konkurso „Facebook“ paskyra neįdėtas tik lietuvių vaizdo įrašas. Šis pasipiktinimas kilo po to, kai kitų dalyvių pasirodymai buvo iškart įkelti.
Lietuvos atstovai „The Roop“
Lietuvos atstovai „The Roop“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Šeštadienio vakarą visi nekantriai laukė 26 atstovų pasirodymų „Eurovizijoje“. O po kiekvienos šalies buvo keliami vaizdo įrašai į oficialią dainų konkurso „Facebook“ paskyrą. Visgi tik pasirodžius „The Roop“, gerbėjai atkreipė dėmesį, kad tik lietuvių vaizdo įrašo nėra.

„Where is video from Lithuania“, – rašė vienas komentatorius, kuriam pridūrė ir kitas, rašydamas, kad šalies atžvilgiu tai neteisinga. Po šių ir kitų komentarų netrukus paskyroje pasirodė ir lietuvių pasirodymo įrašas. Ir tiesa – įrašas sulaukė jau gerokai daugiau „patinka“ paspaudimų nei kitų šalių pasirodymai.

Jį galite išvysti čia:

TAIP PAT SKAITYKITE: Iš ispanų atstovo „Eurovizijoje“ pasišaipę Norvegijos TV vedėjai sulaukė kritikos

TAIP PAT SKAITYKITE: „Eurovizijos“ puslapyje prieš finalą surengtame balsavime pirmi – „The Roop“

15min primena, kad 2021-ųjų „Eurovizijos“ dainų konkurse pasirodė šios 26 šalys: Kipras, Albanija, Izraelis, Belgija, Rusija, Malta, Portugalija, Serbija, Jungtinė Karalystė, Graikija, Šveicarija, Islandija, Ispanija, Moldova, Vokietija, Suomija, Bulgarija, Lietuva, Ukraina, Prancūzija, Azerbaidžanas, Norvegija, Nyderlandai, Italija, Švedija, San Marinas.

Prieš pat ceremoniją gyvai turėjo pasirodyti ir 2019-ųjų metų „Eurovizijos“ laimėtojas Duncanas Laurence'as, tačiau dėl jam nustatyto koronaviruso, šie planai turėjo pasikeisti. Vis tik kaip ir per pusfinalius, taip ir šįkart gerą nuotaiką palaikė žinomi vedėjai – tai Chantal Janzen, Janasas Smitas, Edsilia Rombley ir Nikkie de Jager. Jie žiūrovus nustebino nauja populiarios dainos „Venus“ versija.

Galiausiai po visų atlikėjų pasirodymų bus skirta laiko televizijos žiūrovų balsavimui. Komisijos nariai, kurių balsai sudaro 50 procentų galutinio rezultato, savo balsus atidavė dar per generalinę finalo repeticiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas