Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Ivanova pasidalijo varškės sūreliais pagardinto obuolių pyrago receptu

Grupės „Magnit“ lyderė Kristina Ivanova, penktadienį švęsdama Pyragų dieną, pasidalijo savo mėgstamo varškės sūreliais pagardinto obuolių pyrago receptu.
Kristina Ivanova iškepė varškės sūreliais pagardintą obuolių pyragą
Kristina Ivanova iškepė varškės sūreliais pagardintą obuolių pyragą / Asmeninio albumo nuotr.


„Pyragų diena – tai saldi aukojimo tradicija. Vieni ją švenčia ragaudami gardumynus ir aukodami, o kiti – gamindami“, – šios dienos idėją priminė Kristina.

Vienas mėgstamiausių jos saldžių kepinių – obuolių pyragas, pagardintas varškės sūreliais. Jo receptu K.Ivanova ir pasidalijo socialiniame tinkle. 

Pyragui reikės:
• 1 indelio kondensuoto pieno
• 1 kiaušinio
• 1 šaukšto grietinės (sodai užgesinti)
• 1 arbatinio šaukštelio sodos
• 7 šaukštų miltų
• 8 obuolių
• 3 varškės sūreliai

Gaminame:

Į stiklinę įdedame šaukštą grietinės, į grietinę šaukštelį sodos ir išmaišome, tada į dubenį išpilame kondensuoto pieno indelį, įmušame kiaušinį, grietinę (su soda) ir 7 šaukštus miltų, viską išmaišome.

Nulupame obuolius ir supjaustome gabalėliais, sumetame į dubenį su paruošta mase ir vėl išmaišome. Susipjaustome varškės sūrelius ir išdedame į sviestu pateptą formą (arba sviestinį popierių), tada išdedame jau paruoštą masę ir kepame 45 minutes vidutinio karštumo orkaitėje.

Asmeninio albumo nuotr./Kristina Ivanova
Asmeninio albumo nuotr./Kristina Ivanova

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais