Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„1000 km Cup“ lenktynių uždarymas: dūzgės ir apdovanojimai su I.Kazlauskaite ir Ironvytu

Penktadienio vakarą vyko „1000 km Cup“ apdovanojimų ceremonija, kurioje buvo pagerbti ir apdovanoti profesionaliausi ilgų nuotolių lenktynininkai.
Ironvytas ir Ingrida Kazlauskaitė
Ironvytas ir Ingrida Kazlauskaitė / Asmeninė nuotr.

Pirmą kartą vykusiose dviejų etapų varžybose dalyvavo net 40 komandų, kurios lenktyniavo liepą Palangoje ir rugsėjį Estijos mieste Pärnu.

Ilgų distancijų entuziastai varžėsi 8 skirtingose klasėse, bei bendroje įskaitoje, o kiekviena jų buvo apdovanota trimis prizinėmis vietomis.

„Maratoninėse lenktynėse laimi ne greičiausiai trasą įveikęs automobilis, o atsakingas komandos nusiteikimas ir pasirengimas. Juk kiekvienam startui reikia paruošti begalę dalykų, tokių kaip sureguliuoti bolido pakabą ar svorio balansą, sudaryti lenktynių strategiją ir panašiai – visa tai ir parodo tikrąjį komandos profesionalumą ir užsispyrimą laimėti“, – pasakoja pagrindinis lenktynių organizatorius, VšĮ „Promo Events“ direktorius Darius Jonušis.

Į lenktynių uždarymo vakarą „Olympic Casino Lietuva“ susirinkusiems svečiams puikią nuotaiką palaikė atlikėja Ingrida Kazlauskaitė ir Ironvytas, atlikdami savo populiariausius hitus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas