Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

112 kg sverianti Reveka Devolskytė po vestuvių – ant operacinės stalo: apie vyro reakciją ir kritikus

Garsenybių plaukų stiliste tituluojama Reveka Devolskytė, panašu, išgyvena išskirtinį gyvenimo etapą. Vos prieš mėnesį su mylimuoju Česlovu susituokė saulėtoje Ispanijoje, tada su šeima ir artimaisiais atšoko vestuves gimtuosiuose Šiauliuose, o spalio 21-ąją moteris ryžosi rimtai operacijai.
Reveka Devolskytė
Reveka Devolskytė / Asmeninio albumo ir Gretos Sinkevičienės nuotr.

Portalui Žmonės.lt Reveka Devolskytė atvirai prisipažino, kaip ji kovojo su antsvoriu, kokias priemones išbandė ir koks skaičius, pamatytas svarstyklėse, jai buvo kertinis taškas, po kurio ji ryžosi gultis po chirurgo peiliu. Moteris taip pat papasakojo apie mėgstamus hobius, kuriems trukdo svoris, ir kaip į vadinamąją skrandžio mažinimo operaciją reagavo jos sutuoktinis Česlovas.

Svoris apsunkina judėjimą

Reveka atvira – kasdien dirbdama su daugybe garsių moterų ir besisukdama tarp vakarėlių, ji itin rūpinasi savo sveiku gyvenimo būdu ir subalansuota mityba.

Vis tik, jos teigimu, net ir didelės pastangos jai nepadėjo numesti svorio ir pasiekti užsibrėžtų tikslų. „Jei gaminu, tai tik iš ekologiškų, kokybiškų produktų. Turiu įvairios mitybos patirties, tačiau kartais nutinka taip, kad mitybos įpročiai nukrypsta. Darbo turiu visada daug, todėl ne visada pavyksta pavalgyti taip, kaip rekomenduoja specialistai. Būna, kad naktį suvalgau visus patiekalus, kurie turėjo būti padalinti per dieną – ir pusryčius, ir pietus, ir vakarienę“, – prisipažįsta moteris.

Brigitos Devolskienės nuotr./Revekos Devolskytės ir mylimojo Česlovo vestuvės
Brigitos Devolskienės nuotr./Revekos Devolskytės ir mylimojo Česlovo vestuvės

R.Devolskytė tikina, kad savo gyvenime išbandė daugybę dietų, mitybos planų, tačiau skaičius, kurį mato svarstyklėse, jos nedžiugina. Taip pat, neslepia Reveka, svoris apsunkina judėjimą, kelia riziką susirgti kitomis ligomis.

„Būsiu atvira – viskas išbandyta. Mano svoris šokinėja jau 11 metų. Prisimenu, kaip 2018 metais itin griežtomis dietomis numečiau priaugtus kilogramus, man buvo atlikta pilvo plastika, tačiau svoris, deja, grįžo.

Vėliau sekė daug sporto, bet patyriau traumų, kaklo išvaržą, nutrūko keturi čiurnos raiščiai, todėl svoris greitai ataugo. Šiuo metu sveriu 112 kilogramų. Tai labai didelis svoris ir visa širdimi jaučiu, kad atėjo metas keistis“, – Žmonės.lt dalijasi Reveka.

Dvejonės truko trejus metus

Plaukų stilistė sako, kad labai stengėsi, bandė kontroliuoti savo svorį ilgus metus, tačiau nepavyko. „Aš ilgai dvejojau ir svarsčiau, ar turėčiau ryžtis skrandžio mažinimo operacijai. Mano svarstymai truko, turbūt, trejus metus. Vis tik bandymai numesti svorio savo jėgomis mane itin išvargino ir supratau, kad negaliu pasiekti to, ko noriu.

Domėjausi, ką daro mano draugės, kur kreipiasi. Surinkau labai daug informacijos apie gydytoją chirurgą dr. Donatą Danį, kuris mane ir operavo „Gijos Klinikose“. Ilgai stebėjau šį gydytoją, jis man pasirodė patikimiausias, savo srities profesionalas“, – pasakoja moteris.

Asmeninio albumo nuotr./Dr. Donatas Danys ir Reveka Devolskytė
Asmeninio albumo nuotr./Dr. Donatas Danys ir Reveka Devolskytė

Įtakos turėjo ir traumos

Reveka Devolskytė – itin aktyvi moteris. Ilgus metus ji sportavo su jėgos aitvarais, tačiau antsvoris ir traumos kaip reikiant pakeitė gyvenimo būdą.

„Aš labai noriu vėl sportuoti, lengviau judėti. Rugsėjo mėnesį vykau į Rodo salą, ten vyko moterų kaitavimo stovykla. Joje aiškiai pajutau, kad itin greitai pavargstu, vos pripučiu jėgos aitvarus. Ilsėtis man reikėjo gerokai dažniau nei kitoms merginoms. Esu jauna, noriu būti ne tik liekna, bet ir džiaugtis gera savijauta, sveikata, ištverme ir nebijoti nuolatinio fizinio aktyvumo. Žinoma, grožis ir estetika man labai svarbu“, – prisipažįsta Reveka.

Gretos Sinkevičienės nuotr./Reveka Devolskytė ištekėjo už mylimojo Česlovo
Gretos Sinkevičienės nuotr./Reveka Devolskytė ištekėjo už mylimojo Česlovo

Vyras palaiko visais klausimais

Vos prieš mėnesį vestuvinius žiedus sumainiusi grožio specialistė sako, kad mylimasis Česlovas palaiko ją visais atvejais, todėl ir žinia apie operaciją jo nė kiek nenustebino.

„Mano vyras mane pamilo su antsvoriu ir vedė tokią, kokia esu. Vyras myli mane su antsvoriu, tačiau tuo pačiu supranta mane ir gerbia mano pasirinkimus. Jo meilei tai neturi įtakos, o kitiems aš nieko neprivalau įrodyti. Aš niekada neskaitau jokių komentarų, todėl net nežinau, kas ir ką apie mane kalba. Jeigu kažkas turi tikslą, kad aš perskaityčiau komentarus ir įsižeisčiau, tai galiu nuraminti – to nebus.

Kalbant apie autoritetingus ir daugiau pasiekusius žmones, pasakysiu paprastai: jie niekada nemenkina kitų. Paprastai kitus engia nelaimingi žmonės, kurių ir patys gyvenimai nėra tokie įdomūs. Mano gyvenimo kokybei neigiami komentarai, net jeigu tokių ir yra, neturi įtakos“, – sako Reveka.

Po operacijos – į Dubajų

Po operacijos moteris žada neužsigulėti klinikose, mat jau netrukus su mylimuoju kels sparnus į Dubajų, kur poros laukia povestuvinė kelionė, o po to – aktyvus poilsis Vietname.

„Aš labai noriu grįžti į sportą, esu užsibrėžusi asmeninių tikslų, kuriuos noriu pasiekti. Žinau, kad kai būsiu lengvesnė, kartu susigrąžinsiu ir malonumą teikiantį hobį – vandens sportą. Tikiuosi, kad man pavyks numesti 30 kilogramų. Žinau, kad toks svoris man tinkamiausias ir net nenoriu, kad kristų dar daugiau“, – Žmonės.lt prisipažįsta R.Devolskytė.

Primename, kad Reveka Devolskytė rugsėjo 29-ąją susituokė Ispanijoje, o spalio viduryje – gimtuosiuose Šiauliuose. Šiame mieste į šventę susirinko būrys Revekos artimųjų, tarp kurių ir ypatingas svečias – nuotakos močiutė.

Revekos išrinktasis – Česlovas. Jį moteris iki šiol akylai saugo nuo viešumo ir sako, kad viskas dėl to, kad aplink yra nemažai pavydžių žmonių. „Saugau jį taip, kaip saugau savo vaikus. Man tai yra jautru ir yra tik mano. Deja, bet yra labai pavydžių žmonių, kurie nemoka džiaugtis kitų laime“, – Žmonės.lt yra pasakojusi Reveka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito