Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15 kg atsikračiusi atlikėja Julija Jegorova – neatpažįstama: „Nė kiek savęs neriboju“

Dainininkė Julija Jegorova vis dažniau iš aplinkinių susilaukia komplimentų – sako, kai kurie net prasilenkdami gatvėje neatpažįsta. „Puikiai jaučiuosi, turbūt tai atsispindi ir veide“, – šypsosi atlikėja, per porą metų atsikračiusi 15 kilogramų.
Julija Jegorova
Julija Jegorova / „Fotogenijų“ , Gretos Skaraitienės nuotr.

O viso to priežastis – sveika mityba ir sportas, tačiau nė kiek savęs neribojant. Pasak Julijos, ji sau nieko nedraudžia: „Jokios prievartos. Tiesiog stengiuosi išlaikyti balansą tarp maisto, miego ir sporto. Atradau tai, kas man tinka ir organizmui patinka.“

Žinoma, tai įvyko ne iškart. Prieš trejus metus po truputį pradėjus domėtis sveika gyvensena, po dvejų – jau rimčiau, Julija ir pati nepastebėjo, kaip greitai pradėjo jaustis kur kas geriau.

„Viskas į mano gyvenimą atėjo natūraliai. Kadangi kai turiu ūpo, labai mėgstu suktis virtuvėje, nuolat žiūrinėju įvairiausius tinklaraščius, kuriuose gamina patiekalus iš sveikų produktų. Čia atradau naujų dalykų, pradėjau eksperimentuoti. Po truputį užsikrėčiau, supratau, kad taip maitindamasi labai gerai jaučiuosi. Ėmiau atidžiau žvelgti, ko pavalgiusi turiu energijos, o nuo ko – apsunkstu“, – 15min pasakojo atlikėja.

Asmeninio albumo nuotr./Julija Jegorova
Asmeninio albumo nuotr./Julija Jegorova

Nors ir kai kuriuos produktus jai teko išbraukti iš savo raciono, Julija sako dėl to nė kiek nenuliūdusi.

„Labai retai, tik kai nuvažiuoju pas mamą ar močiutę, valgau tuos sunkius, lietuviškus patiekalus: blynelius, kotletukus... Šiaip niekada nebuvau jų mėgėja, man nuo jų sustoja skrandis, todėl praradimo nepajaučiau.

Aš daugiausia valgau vištieną arba žuvį. Yra labai daug patiekalų, kuriuos galima sveikai pasigaminti garuose, orkaitėje ar konvekciniame puode. Bet aš sau nieko nedraudžiu. Jeigu labai užsimanai, visada gali sau leisti, tačiau svarbiausias klausimas – kaip dažnai tai darai“, – tikino ji.

Dar viena taisyklė – valgyti dažnai. „Anksčiau maitindavausi tik tada, kada turėdavau laiko – tai yra vieną kartą per dieną, vakare, o tai organizmui labai kenkė. Dabar būtinai valgau keletą kartų.“

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Julija Jegorova
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Julija Jegorova
Asmeninio albumo nuotr./Julija Jegorova
Asmeninio albumo nuotr./Julija Jegorova

Prie pasikeitusios išvaizdos prisidėjo ir sportas. Tačiau vėlgi – per daug savęs nekankinant ir nevarvinant paskutinio prakaito lašo sporto salėje.

„Iš pradžių treniravausi su treneriu, kuris sudarė man programą. Dabar viską darau viena, kai turiu laiko, stengiuosi nueiti į sporto salę. Vasarą truputį sudėtingiau, vis kaupiuosi, kai bus lietingi orai, bus galima vėl grįžti. Tiesiog šiuo metu turiu labai daug darbų – vis kokie akustiniai koncertai... Taip pat dirbu prie naujos dainos. Po truputį ruošiuosi rugsėjui – naujas sezonas prasideda nuo rudens. Mes, dainininkai, jam ruošiamės kaip naujiems mokslo metams“, – juokėsi J.Jegorova.

TAIP PAT SKAITYKITE: Įvertinkite: po metų tylos Julija Jegorova pristato dainą „Paleisti tave“

VIDEO: Nacionalinė „Eurovizijos“ atranka | Julija Jegorova „Higher“

Julijos nuomone, didžiausia daugumos norinčių pakeisti savo gyvenimo būdą problema – savęs varžymas, dėl kurio jie jaučiasi nelaimingi.

„Kai kurie žmonės save kankina stengdamiesi per daug save riboti, todėl būna pikti. O aš visą gyvenimą esu linksma ir norėčiau, kad taip liktų. Aš viską darau dėl savęs. Jei pati gerai jaučiuosi, vadinasi, einu teisingu keliu“, – 15min kalbėjo dainininkė.

VIDEO: Julija Jegorova - Aš (gyvai laidoje "Atsibusk su Vyteniu")

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas